Presentació de l'AQPE a Infraestructures.cat

17/02/2014

El divendres 14 de febrer es va fer la presentació a la seu d'Infraestructures.cat del certificat PEQ (Professional Engineer) de l’AQPE (Telecos.cat n'e´s membre fundador)  per posar en marxa l’acord signat entre les dues entitats.

Infraestructures.cat i l’AQPE han signat un acord per facilitar i afavorir la certificació PEQ entre el seus enginyers pel valor afegit que reporta, tant a nivell nacional com internacional, el tenir un equip de professionals certificat per una entitat de prestigi i que informa amb rigor, precisió i equanimitat, sobre quin és el camp competencial dels diferents professionals de l’Enginyeria, títols actuals o nous (Bolonya), donant valor a l’experiència i a la solvència professional.Infraestructures_cat-DSC_0823

Jordi Guix Armengou, President de l’AQPE i Degà Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, va destacar la importància de la certificació dels professionals de l’enginyeria com una opció voluntària, que ha de servir i ser útil per al desenvolupament i evolució professional de qui el té.

El director de l’AQPE, Toni Molina, va explicar el procediment a seguir per obtenir la certificació PEQ, destacant la garantia de qualitat i de prestigi que dóna fer-ho amb un entitat que s’està certificant per l’ENAC per la norma internacional ISO 17024.

L’AQPE (Agency for Qualification of Professional Engineers) és una Fundació Privada que té com a objectius la certificació dels professionals de l’enginyeria en funció dels coneixements acreditats i l’experiència professional en les diferents especialitats, classificats en àmbits d’actuació, segons procediments de certificació objectius i estandarditzats, així com la promoció de la convergència internacional, principalment europea, dels sistemes de qualificació empleats i del seu reconeixement mutu.

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya S.A.U. (Infraestructures.cat) es una empresa pública de la Generalitat de Catalunya. La societat es va constituir l’any 1990 sota la denominació Gestió d’Infraestructures SA (GISA), i es constitueix amb la denominació actual amb la fusió de les empreses públiques Regs de Catalunya S.L.U. (REGSL) i Reg Sistema Segarra-Garrigues, S.L.U. (REGSEGASL). L’objecte social de la societat és projectar, construir, conservar, mantenir, modernitzar i explotar tota mena d’infraestructures i edificacions que la Generalitat promogui, participi o hagi acordat amb tercers, així com els serveis que s’hi puguin instal·lar o desenvolupar.

Més informació a: www.aqpe.cat

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92