Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Nous descomptes exclusius per a membres del col·lectiu

18/03/2014

Gràcies a diversos acords de col·laboració, l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) pot oferir als membres del col·lectiu nous descomptes exclusius. 
 
Així per exemple, els companys de Next-HE ens ofereixen una primera sessió gratuïta d’hora i mitja de durada en el seu servei de coaching individual, adreçat a aquells que vulguin millorar el seu rendiment professional, créixer en habilitats directives o augmentar el benestar personal. Compten amb una forta experiència en el camp del desenvolupament de persones, tant per la seva àmplia experiència professional, com pels diversos casos d’èxit amb directius i enginyers.  
 
 
Per als aficionats al teatre, la música i la dansa, el Círcol Maldà ens permet gaudir d'una àmplia oferta cultural en el marc d'aquesta antiga cambra del Palau Maldà, amb una història pròpia, una acústica especial i un aire majestuós i acollidor. Amb el carnet de Telecos.cat tindràs les entrades amb un 30% de descompte (14€ teatre i 10€ concerts), tant pel web del Círcol Maldà com directament a taquilla.  
 
També estan de sort els amants del menjar sa. L’HortetdelBaix, una família pagesa que practica l'agricultura ecològica i tradicional a la Zona del Delta del Llobregat i a la serralada del Garraf, ofereix als membres de Telecos.cat un 8% de descompte directe en les seves comandes. Des de l'HortetdelBaix seleccionen diàriament els productes per tal que arribin a les llars dels clients amb la màxima frescor i en puguin gaudir de la millor manera. També ofereixen una selecció d'altres productes, tant frescos com elaborats, que sota el seu parer són de qualitat i poden ajudar a complementar l'alimentació sana de cada dia.
 
Si vols conéixer tots els detalls d'aquestes ofertes entra amb el teu nom d'usuari i contrasenya a la secció Avantatges i descomptes. 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
06 juny 2023 - Women in Data Science

06 juny 2023 - Transport públic i nova mobilitat

08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

08 juny 2023 - Jornada anual de la comunitat DCA-NewSpace

08 juny 2023 - Workshop Estratègia de Catalunya cap a la dècada digital i el seu impacte a les PIMES

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.84