Andreu Veà explicarà “Com vam crear Internet” a la 19a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

17/01/2014

Andreu Veà, doctor enginyer de Telecomunicació, emprenedor i ‘biògraf’ d’Internet, serà l’encarregat de la conferència inaugural de la 19a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que tindrà lloc el proper 20 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya (Avda. Diagonal, 661-671, BCN).

Durant la seva intervenció, Veà, que és president de la Internet Society (Spanish Chapter) i viu a cavall de Barcelona, Madrid i Palo Alto, explicarà la seva increïble història: la d'un enginyer de ‘telecos’ que decideix deixar la seva terra i iniciar un viatge per conèixer els orígens "reals" de la xarxa.

Desprès de quasi 20 anys voltant pel món i preguntant, l’autor de Como creamos Internet exposarà de forma sintètica, multimèdia i novel·lada la història real (que cap llibre explica) dels orígens d’Internet, donarà una visió diferent del present i apuntarà idees clares cap al futur, basades en les seves experiències entrevistant a 800 pioners en 100 països diferents. Segons Veà, cal que els assistents vinguin “amb la ment oberta i amb ganes de desaprendre el que ja saben sobre Internet... No els vull deixar indiferents”. Això de fet és el que opina Vint Cerf (considerat un dels “pares” d’Internet i actual vicepresident de Google), qui també intervindrà a la Nit adreçant unes paraules via vídeo que serviran per posar en context la conferència (a la foto, d'esquerra a dreta, Andreu Veà i Vint Cerf)..

Lliurament de premis i cloenda a càrrec d’Artur Mas

La 19a Nit (que després de l’èxit de l’anterior edició, tornen a organitzar conjuntament l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya) és alhora el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l'any i al jove emprenedor), els Premis Alan Turing (que en la seva segona edició premiaran al CIO de l'any i a la responsabilitat social) i el Premi d’Honor de La Nit (tots els detalls de la convocatòria a www.lanit.cat/#premis). 

El president de la Generalitat, Artur Mas, dirigirà unes paraules als assistents al final de l’acte.

Més informació i inscripcions a www.lanit.cat
Per a més informació sobre Andreu Veà, consulteu el seu currículum Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92