Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


El Col·legi i l'Associació nomenen un delegat a Girona i signen un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç

15/11/2013

El Col·legi i l’Associació d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC/ACET) han decidit reforçar la seva aposta per un model de proximitat que apropi els seus serveis als associats d’arreu del territori. Aquesta estratègia es materialitzava ahir a la Cambra de Comerç de Girona amb la signatura d’un conveni de col·laboració amb aquesta institució i el nomenament de Miquel Àngel Lleixà com a delegat territorial a la demarcació.

L’acord, signat pel degà i president del CETC/ACET, Joan Solé, i el president de la Cambra gironina, Domènec Espadalé, té un doble objectiu: descentralitzar els serveis i activitats adreçats al col·lectiu, i ajudar a transferir el coneixement dels ‘telecos’ cap a la societat gironina.

Solé ho explica així: “El col·lectiu dels enginyers de telecomunicació (més de 6.000 arreu de Catalunya) estem fent tasca arreu del país. Ja és hora, doncs, d’acostar-nos més als nostres companys que treballen fora de l'àrea de Barcelona”. I afegeix: “Volem que a Girona, com a Barcelona, es puguin fer presentacions, formació presencial, accions de sensibilització, acostament als ens públics, a la Universitat i les empreses. Estic convençut que, en col·laboració amb la Cambra i amb el Miquel Àngel com a delegat, ho aconseguirem”.

De la seva banda, el president de la Cambra, afirma: “En un moment de constant aparició de noves aplicacions digitals i nous serveis de comunicació que ajuden els ciutadans i permeten millorar processos a les empreses, aquesta transferència de coneixement que ens aporta el Col·legi es fa molt necessària”.

Les comarques gironines es caracteritzen per una orografia complexa i una densitat de població en general baixa, però amb una marcada component estacionària. Això l’ha fet tradicionalment vulnerable des del punt de vista dels serveis en xarxa. Identificar i cobrir les necessitats en aquest àmbit és també una tasca de gran valor per al territori.

En aquest sentit, Miquel Àngel Lleixà, delegat del CETC/ACET a les comarques gironines, adverteix que en l’actual context de crisi es fa més important que mai la col·laboració entre els enginyers de totes les especialitats. “El CETC serà actiu en oferir aquesta col·laboració a tots aquests col·lectius, així com a organismes que vetllen dia a dia per la millora de les empreses de les comarques gironines. El conveni amb la Cambra de Comerç constitueix una bona mostra d’aquest esperit”.

 
Aquest acord és només el primer pas d’una estratègia d’aproximació al territori que també passa per la internacionalització del col·lectiu. Així, el CETC i l’ACET ja han designat un delegat a les Terres de l’Ebre i el Priorat (Enric Grosche) i han començat a treballar amb Joan Mir com a representant al Regne Unit (UK Chapter).

Galeria fotogràfica disponible AQUÍ


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

08 juny 2023 - Jornada anual de la comunitat DCA-NewSpace

08 juny 2023 - Workshop Estratègia de Catalunya cap a la dècada digital i el seu impacte a les PIMES

08 juny 2023 - Open Day TIC 2023

13 juny 2023 -
VISITA TÈCNICA a l'Institut de Ciències Fotòniques (places limitades i exclusives per a membres de Telecos.cat)

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.85