Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Jordi Puigneró, nou director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació

05/11/2013

Jordi Puigneró i Ferrer ha estat nomenat nou director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Puigneró relleva en el càrrec Carles Flamerich, enginyer de Telecomunicació col·legiat i director general des de gener de 2011.
 
Llicenciat en Enginyeria Superior Informàtica per la Universitat de Surrey a Anglaterra, Puigneró va exercir professionalment com a consultor informàtic i de noves tecnologies a Deutsche Bank entre els anys 1997 i 2000 i a IBM del 2000 al 2003. El salt a la política professional el va fer el 2003, com a cap de gabinet del llavors alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder. Després va passar a ser regidor de Relacions Institucionals, Participació i Civisme. Posteriorment va assumir les competències de Comunicació, Serveis Interns i Innovació fins el gener de 2011, en què va ser nomenat regidor adjunt a l'alcaldia i regidor de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana i d'Innovació i Comunicació. Des de juny de 2011, era tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia. Puigneró també va ser president de la secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) del 2009 al 2012. Puigneró es mantindrà a l'equip de govern del consistori santcugatenc fins a completar el mandat, però amb menys responsabilitats, al capdavant únicament de Relacions Institucionals.
 
En una entrevista concedida a Cugat.cat poc després d'oficialitzar-se el seu nomenament, Puigneró ha posat de relleu la importància que tindrà l'àmbit de les telecomunicacions de cara al futur del país. Segons ha dit, aquest sector s'ha de tractar com una 'estructura d'estat' ja que genera progrés i benestar. També ha avançat que es mantindrà a l’equip de govern municipal amb menys responsabilitats. 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
01 juny 2023 - Presente y futuro de la Micro y Nanoelectrónica

03 juny 2023 - Celebrem l’espai

06 juny 2023 - Women in Data Science

06 juny 2023 - Transport públic i nova mobilitat

08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.84