Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Els col·legiats Antoni Elías i Gabriel Junyent encapçalen dues de les candidatures finalistes al rectorat de la UPC

24/10/2013

Els catedràtics Antoni Elias i Gabriel Junyent, tots dos enginyers de Telecomunicació col·legiats, es troben entre els candidats definitius que opten a les eleccions a rector de la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC), les quals tindran lloc el proper 29 d’octubre.
 
Antoni Elias Fusté, que ha estat director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria en Telecomunicació de Barcelona i conseller de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, presenta la seva candidatura a rector de la UPC amb un equip de persones que aglutina diverses sensibilitats de la UPC. La candidatura es presenta amb un lema que vol articular la necessitat de transformar la Universitat per fer-la sostenible: “No estem en una època de canvis. Estem canviant d’època”. El programa està centrat en tres pilars d’acció: les persones, el coneixement i l’organització, així com en tres criteris d’actuació: estratègia, innovació i implicació (més informació a http://www.antonielias2k13.info/).
 
Gabriel Junyent, responsable del Grup de Recerca en Comunicacions Òptiques i membre fundador del Centre Específic de Recerca en Comunicacions Avançades de Banda Ampla de la UPC, presenta la seva candidatura sota el lema 'UP4C Consolidació, coherència, confiança, compromís'. El seu objectiu és poder treballar amb tota la UPC de forma oberta, col·laboradora, dialogant, transparent, aplicant bones pràctiques de gestió, i sent coherent en els seus plantejaments. Estructura el seu programa en deu idees clau que giren entorn una universitat de tots, generadora de coneixement i de riquesa, dinàmica, connectada internacionalment i que sigui motor actiu de la política industrial (més informació a http://www.junyentalrectorat.cat/).
 
També es troben entre els candidats finalistes, Enric Fossas, catedràtic d'automàtica a l'ETSEIB, i Juan Jesús Pérez, professor de l'ETSEIB i responsable del Grup de recerca d'Enginyeria Molecular. 
 
 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
03 juny 2023 - Celebrem l’espai

06 juny 2023 - Women in Data Science

06 juny 2023 - Transport públic i nova mobilitat

08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

08 juny 2023 - Jornada anual de la comunitat DCA-NewSpace

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.84