Tot a punt per a la 29a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

19/03/2024

El proper dimecres, 20 de març, l’Auditori de Barcelona acollirà la 29a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” (www.lanit.cat), la gran trobada del món TIC del país que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions del sector, i que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF). La gala, que també es podrà seguir per Internet (www.lanit.cat/streaming), comptarà amb la participació ja confirmada del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent; la vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Alba Vergés; del secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, Marc Realp; el quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Valls; i la presidenta delegada de l'Àrea de Serveis Generals i Transició Digital de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz (entre d’altres autoritats, llistat disponible a www.lanit.cat/inscrits/).
 
L’acte s’iniciarà a les 19:30 h amb les paraules de benvinguda de la degana del COEINF, Karina Gibert, i del president de Telecos.cat, Gonçal Bonhomme. A continuació, el quart tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Economia, Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Valls, farà la inauguració oficial. A continuació, prendrà protagonisme el leit motiv de la gala d’enguany, “Les infraestructures TIC són invisibles però imprescindibles”, amb l’emissió d’un vídeo especial i unes paraules del nou secretari de Telecomunicacions i Tecnologies Digitals, Marc Realp.

La cerimònia continuarà amb el lliurament del Premi al Talent Jove, els Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix la personalitat destacada i l’emprenedoria), el Joan Clarke (que premiarà al CIO destacat), l’Alan Turing (al compromís social), el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC i el Premi d’Honor de La Nit (el nom dels guanyadors es desvelarà en el decurs de la mateixa cerimònia).
 
També, es faran dos reconeixements especials dobles al Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, pel desenvolupament de la identitat digital professional creada amb Firmaprofesional; i a la Direcció General d'Administració Digital i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació per impulsar les dades públiques, governades i obertes com a infraestructura fonamental del país.
 
El conseller Torrent es farà càrrec de la cloenda d’aquesta 29a Nit, que presentarà el popular periodista Xavi Coral i estarà amenitzada per la música en directe dels Jazzing Quartet.

29a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
Quan: Dimecres, 20 de març, a les 19:30 h
On: L’Auditori (Lepant, 150, Barcelona)
Més informació a www.lanit.cat / www.telecos.cat / www.enginyeriainformatica.cat
Entrades: www.lanit.cat/inscripcions

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92