La direcció de Telecos.cat visita el Qilimanjaro Quantum-Tech

02/02/2024

Una delegació de la Junta Directiva de Telecos.cat han visitat el Qilimanjaro Quantum-Tech a l'Institut de Física d'Altes Energies de la Universitat Autònoma de Barcelona (IFAE). Telecos.cat va ser rebut per diferents membres de Qilimanjaro com la consellera delegada, Marta P Estarellas; cap de negocis, Albert Solana; l'enginyer quàntic Fabio Henriques; i directora d'Innovació i Producte, l'Eva Martín. La delegació de Telecos.cat va visitar els diferents laboratoris i l'anellador quàntic coherent. La visita va servir per donar-se a conèixer entre les dues entitats i per establir contacte per a possibles col·laboracions futures.

Qilimanjaro, pioner en la innovació de la computació quàntica, està revolucionant el mercat amb l'aplicació pràctica de la seva tecnologia. Distingint-se dels ordinadors quàntics digitals, Qilimanjaro ha optat per un model de computació quàntica analògica, que li permet oferir solucions en un termini notablement més curt. El seu producte estrella és un anellador quàntic coherent, accessible a través del núvol, destinat a executar aplicacions reals en sectors com la logística, finances i energia.

Amb una clara visió cap al futur, Qilimanjaro busca proporcionar als seus clients una alternativa més eficient, precisa i sostenible per resoldre els seus problemes de computació. Aquesta empresa està especialment centrada en l'optimització de tasques i la simulació quàntica, destacant la seva aplicabilitat en indústries clau com la investigació de materials i la farmacèutica. La missió de Qilimanjaro és alliberar el potencial de la computació quàntica per impulsar el progrés en diversos àmbits empresarials i científics.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92