El CEO de Cellnex Telecom España, Alfonso Juan Álvaro Villamarín, galardonat amb el Premi Enxeño 2023 a l'Excel·lència en les Telecomunicacions

30/01/2024

Alfonso Juan Álvaro Villamarín, CEO de Cellnex Telecom España, ha estat distingit amb el Premi Enxeño 2023 a l'Excel·lència en les Telecomunicacions, en una cerimònia celebrada en el marc de la IV edició de ForoTelecos Galícia.
 
Amb més de 16 anys d'experiència a Cellnex Telecom, Villamarín ha jugat un paper clau en diverses posicions al llarg de la seva carrera. Actualment, ocupa el càrrec de CEO a Espanya des d'octubre de 2023. Abans d'aquesta responsabilitat, va exercir com a director gerent a Cellnex Anglaterra, i com a subdirector gerent també a Gran Bretanya.
 
A més, ha estat membre del consell d'administració de la Cambra de Comerç Espanyola al Regne Unit durant 2 anys i 6 mesos, contribuint amb la seva experiència en el marc internacional.
 
Destacant la seva trajectòria anterior, Villamarín ha ocupat diversos càrrecs a alt nivell, incloent-hi la direcció de Cellnex Itàlia a Roma i Milà, i la posició de director de l'Unitat de Torres i Comptes Globals a Barcelona. Amb una presència destacada en diverses regions, ha liderat projectes internacionals, incloent-hi la seva participació com a Gerent de l'Oficina a Brasil, explorant oportunitats de negoci i desenvolupant infraestructures de telecomunicacions a São Paulo.
 
Abans de la seva carrera a Cellnex Telecom, Villamarín va ser responsable de projecte a Itelsis Group a Milano, Pozuelo de Alarcón, i Santiago de Compostela, contribuint als projectes de Retevisión durant 3 anys.
 
Amb una trajectòria professional que abasta diferents regions i rols estratègics, Alfonso Juan Álvaro Villamarín destaca com un líder en el sector de les telecomunicacions, i el Premi Enxeño 2023 és un testimoni del seu compromís i excel·lència en aquest camp.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92