L'acadèmic Lluís Torner rep la Medalla d’Or al Mèrit Científic de l'Ajuntament de Barcelona

25/01/2024

El director de l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), Lluís Torner, va ser distingit amb la Medalla d'Or al Mèrit Científic de l'Ajuntament de Barcelona. La seva destacada dedicació al camp de les ciències fotòniques i la seva gestió incansable de l'ICFO han posicionat aquest centre a la primera línia de l'excel·lència científica mundial.

La medalla, lliurada de mans de l'alcalde Jaume Collboni, reconeix la contribució vital de Torner al desenvolupament i avanç de les ciències fotòniques. El seu entusiasme científic ha estat complementat per una gestió visionària de l'ICFO, consolidant-lo com un dels instituts líders mundials en aquest àmbit des de la seva fundació l'any 2002.

Amb una trajectòria brillant, Lluís Torner, nascut a La Valldan el 1961, és doctor en física i catedràtic de la UPC. La seva recerca, especialment centrada en els solitons òptics, li ha valgut reconeixement internacional com a científic capdavanter. A més de dirigir l'ICFO, Torner ha estat president de l'Associació Catalana d'Entitats de Recerca i ha rebut distincions com la Medalla Monturiol, el Premi Nacional de recerca de la Generalitat de Catalunya i la Creu de Sant Jordi.

L'ICFO, sota la seva direcció, s'ha convertit en un centre de primera categoria en ciències fotòniques, elevant el prestigi de Barcelona i la seva regió metropolitana a nivell d'excel·lència científica internacional. Així, la Medalla d'Or al Mèrit Científic no només és un reconeixement personal a Lluís Torner, sinó també un testimoni del compromís de Barcelona amb l'excel·lència i la innovació científica.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92