Sergi Figuerola - membre de la Junta Directiva de Telecos.cat - nomenat director de la Fundació i2CAT

24/01/2024

Sergi Figuerola, membre de la Junta Directiva de Telecos.cat, ha estat nomenat nou director de la Fundació i2CAT, succeint Josep Paradells. Figuerola és vocal d’Universitats i Recerca de la Junta de Telecos.cat des del maig de 2023. És enginyer en Telecomunicacions i doctor en enginyeria de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), es va incorporar a la Fundació i2CAT el 2004 com a coordinador de l'àrea de tecnologies de xarxa.

La carrera de Figuerola a i2CAT ha estat destacada i progressiva. El 2010 va ascendir a director de l'àrea de xarxes i aplicacions distribuïdes i, el 2013, a director de l'Oficina de Tecnologia i Informació. A més, ha estat cofundador de la iniciativa 5GBarcelona i ha supervisat l'estratègia de les diferents àrees de recerca del centre, així com de negocis i innovació al sector privat.

Actualment, Figuerola també és membre del comitè de direcció d'AMETIC, del comitè de direcció del CIDAI, del Comitè Assessor de l'Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya de l'IEEC i del comitè assessor extern del projecte de Recerca 6G REASON del Regne Unit.

A l'àmbit internacional, Figuerola ha participat en diverses iniciatives finançades per la Comissió Europea, especialitzant-se en xarxes de telecomunicacions, 5G i la nova generació d'internet. A Catalunya, ha col·laborat en la definició de l´Estratègia NewSpace del Govern de la Generalitat de Catalunya.Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92