El president de Telecos.cat ha acompanyat la direcció d’i2CAT a presentar el pla estratègic de la fundació al Parlament de Catalunya

22/12/2023

Gonçal Bonhomme president de Telecos.cat ha acompanyat els directius de la Fundació i2CAT en la presentació del pla estratègic del programa marc de 2023-2024 de la fundació al Parlament de Catalunya. Per part d’i2CAT, hi han assistit el director, Josep Paradells; el director gerent, Joan Manel Martin; i el director de tecnologia i membre de la junta directiva de Telecos.cat, Sergi Figuerola. La fundació i2CAT és una entitat capdavantera referència en la recerca d’internet i la xarxa 6G a Europa.
 
La Fundació i2CAT és un centre de recerca i innovació que promou el coneixement aplicat per resoldre reptes socials i de negoci, fomentant la co-creació de solucions per transformar la indústria i apoderar la ciutadania. Des de 2003, i2CAT té el compromís de dissenyar la societat digital del futur a través de les tecnologies digitals avançades. i2CAT promou la innovació a partir del coneixement generat en el desenvolupament de projectes i activitats d'R+D+I en àrees com 5G/6G, IoT, tecnologies immersives i interactives, ciberseguretat, intel·ligència artificial, blockchain, space communications i tecnologies de la societat digital. La Fundació concep Catalunya com una societat creativa, apoderada i innovadora on el coneixement i les tecnologies digitals estan al servei de les persones.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92