El III Corporate Lunch reuneix el conseller d’Empresa i Treball i les companyies de telecomunicacions per abordar les necessitats de talent especialitzat

27/11/2023

El III Corporate Lunch de Telecos.cat va reunir el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent amb els directius de les empreses de telecomunicacions perquè aquest pogués rebre informació sobre les demandes dels llocs de treball especialitzats que necessita el sector de les telecomunicacions. El III Corporate Lunch, que ha organitzat la nostra associació, es va celebrar a l'Hotel Barcelona Catedral.
 
La reunió va comptar amb els directius d'empreses i institucions destacades del sector com Cisco, Localret, Telecos.cat, Orange, Atos, Alcatel-Lucent Enterprise Iberia, PIMEC, Foment del Treball, la Universitat Politècnica de Barcelona, Parlem Telecom, sayoscarrera, Cellnex, el Centre Nacional de Microelectrònica, entre d'altres. Els directius van poguer traslladar-li les necessitats dels perfils professionals específics del sector al conseller d'Empresa i Treball.
 
El conseller Torrent va posar en relleu la importància de consolidar Barcelona com a hub digital i tecnològic, reforçar l'ecosistema d'startups i atraure noves inversions a Catalunya. Torrent també va mencionar el Pacte Nacional per la Indústria, que té com a objectiu reindustrialitzar Catalunya, com un punt de treball marcat en l'agenda del govern.
 
El III Corporate Lunch de Telecos.cat també va comptar amb la presentació d'un estudi sobre les necessitats dels perfils professionals que demanda el sector de les telecomunicacions en comparació amb els perfils que es formen a les universitats. La presentació i l’estudi el va  dur a terme Ariadna Llorens, professora d'Organització Empresarial de la UPC.
 
Posteriorment, els assistents van gaudir d'una conferència del director general de Cisco Systems Iberia a Espanya i Portugal, Andreu Vilamitjana. El directiu de Cisco va reflexionar, a través de la seva companyia, sobre el present i el futur del sector de les telecomunicacions i sobre la necessitat de nous perfils actualitzats per a cobrir les vacants especialitzades del món tecnològic. El III Corporate Lunch de Telecos.cat ha sigut un èxit, s’ha pogut reunir de nou el sector de les telecomunicacions per a enfortir llaços i reforçar la idea de treballar conjuntament per fer que el sector continuï creixent.


GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92