Les associades Ainhoa Castaño i Pilar Díaz guardonades als Premis DonaTIC

22/11/2023

Les associades de Telecos.cat Ainhoa Castaño i Pilar Díaz han sigut guardonades amb el Premi DonaTIC en les categories Estudiant Universitària i Entitat, Centre Formatiu i Institució, respectivament. Els Premis DonaTIC, entregats pel Govern de Catalunya, han reconegut 7 dones i 2 entitats com a referents del talent i lideratge.
 
L'associada de Telecos.cat Ainhoa Castaño ha sigut guardonada amb el Premi DonaTIC en la categoria Estudiant Universitària pel seu treball centrat a dotar de referents femenins l'àmbit de les TIC i a contribuir que el sector sigui més inclusiu i igualitari. Actualment, Castaño col·labora amb Telecos.cat, participa activament en diferents iniciatives de dinamització del Campus de la UAB com la Unitat de Dinamització Comunitària o el col·lectiu TecnoUAB. Castaño és estudiant de doble grau d'Enginyeria Informàtica i Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, a través del seu Ajuntament, va ser premiada per la iniciativa '+Dona3. Ciència, Talent i Tecnologia'. Aquest projecte pretén fomentar la igualtat efectiva i real d’oportunitats entre homes i dones en el món científic i tecnològic. L’objectiu de ‘+Dona3. Ciència, Talent i Tecnologia’ és reduir la bretxa digital de gènere al municipi mitjançant la incentivació de la vocació científica i tecnològica de les noies i adolescents de la ciutat abans de la seva etapa universitària.

La gala de DonaTIC també va premiar a l'enginyera de telecomunicacions Mireia Colina, fundadora del capítol local de Barcelona de Women in Aerospace Europe (WIA-E), que té per objectiu promoure el talent femení del sector aeroespacial. L'acte es va celebrar al Convent dels Àngels (Barcelona) i va comptar amb la presència del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent. L'entrega es va emmarcar en la celebració del Dia Internacional de la Dona Emprenedora (19 de novembre), per incidir en la necessitat de promoure l'apoderament, l'emprenedoria i el lideratge del talent femení en l'àmbit tecnològic i digital.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92