ASSISTEIX a l'Smart City Expo World Congress de la mà de Telecos.cat (invitacions a la zona expo amb accés als salons paral·lels i descomptes en tots els passis))

03/11/2023

La propera edició de l’Smart City Expo World Congress, que se celebrarà a Barcelona del 7 al 9 de novembre, serà la més gran i important fins ara, i presenciarà el retorn definitiu de l’ecosistema global d’innovació urbana. En paral·lel, els salons Tomorrow.Building, Tomorrow.Mobility i Tomorrow.BlueEconomy reforçaran l’Smart City Expo com a hub global de solucions intel·ligents capaç d’oferir respostes als reptes crucials que afronten avui les ciutats.

Amb més de 25.000 visitants professionals, 1.000 expositors i 600 ponents internacionals, el saló connectarà líders de les empreses, governs i organitzacions més innovadores del món per impulsar les ciutats cap a un futur millor i obrir el camí a la nova era urbana que ve.

>>Un any més, com a Collaborating Organization, des de Telecos.cat podem oferir als nostres membres un número limitat d'invitacions a la zona expo de tots els salons (demana la teva a serveis@telecos.cat amb l’assumpte “SCEWC 2023”). També disposem d'un descompte del 25% en la compra de tot tipus de passis (consulta el CODI a l'apartat d'Avantatges i descomptes de la nostra web)

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92