Telecos.cat, supporting partner de l'Advanced Factories (del 18 al 20 d'abril amb un 50% de dte. per a associats i invitacions disponibles!)

28/03/2023

Advanced Factories (#AF2023), l'esdeveniment líder en automatització industrial, robòtica i intel·ligència artificial al sud d'Europa, tornarà a Barcelona del 18 al 20 d'abril triplicant l'espai expositiu de l'any passat en traslladar-se al recinte Gran Via de la Fira.  Durant l'edició d'enguany es presentaran més de 700  innovacions i les últimes solucions vinculades a l’automatització industrial, la robòtica, la fabricació additiva, la visió artificial i totes les tecnologies relacionades amb la Indústria 4.0, com la intel·ligència artificial, el bessó digital, l’analítica de dades, l'IoT, el cloud o la ciberseguretat, entre altres.

A més, acollirà una nova edició de l’Industry 4.0 Congress, congrés on descobrir les millors pràctiques, casos d’èxit, projectes o models de gestió per impulsar la digitalització dels centres productius i la seva transformació industrial.

D'altra banda, l'AF2023 s'incorporarà per primera vegada a l'Advanced Machine Tools (AMT), que tindrà com a lema "Where metal meets technology". La trobada serà biannual i s'alternarà amb la que se celebra a Bilbao. Es tracta d'una plataforma comercial de màquina-eina d'última generació com a eina per impulsar la productivitat i la competitivitat.

>> Com a supporting partner d'aquest esdeveniment, des de Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un 50% de descompte en el preu de les entrades amb el codi B6SJY (registre al següent enllaç), així com un número limitat d'invitacions, tant de la modalitat Business Pass com Prèmium VIP (sol·licita la teva a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte "Advanced Factories 2023" i et facilitarem el CODI d'INVITACIÓ -s'assignaran per rigoròs ordre de petició-).

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92