PROMOCIÓ: Per Reis regala cultura! (descomptes per a membres de Telecos.cat als espectacles del Teatre Poliorama)

27/12/2022

Gràcies a un acord amb Topgrups, podem oferir als membres de Telecos.cat una promoció exclusiva amb descomptes per gaudir de diversos espectacles al Teatre Poliorama de Barcelona. Es tracta d'una oferta cultural variada i per a tots els públics, que esdevé el regal perfecte per a aquestes festes!
 
Concretament us podem oferir:
  • Un 20% de dte. per a la comèdia "Els Ocells" (del 10 de gener al 21 de febrer de 2023):  La Calòrica extreu el màxim potencial còmic dels seus components per crear una comèdia majúscula, excessiva, de vegades insuportable. Una comèdia que fa parlar els ocells i converteix els líders polítics en dj's messiànics. Una comèdia on l'humor més negre i absurd es posa al servei del discurs més polític.

  • Un 10% de dte. per al musical "Pares normals" (del 18 de novembre de 2022 al 26 de febrer de 2023): Un musical dels Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta. Totes les cançons de Pares Normals són originals i especialment composades per Els Amics de les Arts.

  • Un 15% de dte. per a l'espectacle infantil "Quadern de Bitàcola"(funció única el diumenge 5 de febrer de 2023): Reggae per Xics ens presenten el seu darrer disc amb una espectacular escenografia per viure tot un seguit d'aventures extraordinàries, on descobrirem la fauna i flora oceànica, i també les conseqüències mediambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els seus residus.

  • Un 15% de dte. per al concert de "El Pot Petit" (del 25 de març al 23 d’abril del 2023): El concert d’El Pot Petit no és un concert qualsevol! És un concert ple d'aventures i cançons on la Jana, en Pau i la Melmelada Band reben la visita de molts dels seus amics!

  • Un 15% de dte. per a l'obra "Woman. Toda la fuerza que cabe en un escenario" (del 5 al 25 de juny de 2023): En aquest espectacle multidisciplinari, el primer de la companyia d'Aarón Vivancos, el poder històric de la dona fa de leitmotiv i, a través de 7 actes, presenta una reflexió de situacions que moltes dones han experimentat en diferents moments de la seva vida. Tots ens identificarem amb un relat que fa del seu reconeixement un espectacle.
>>Consulteu els codis descompte i les instruccions de registre a l'apartat Avantatges i Descomptes del web!

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92