PROMOCIÓ: Aconsegueix ja amb Telecos.cat el teu passi gratuït per a la zona expo de l'IOTSWC i un 50% de dte. al Congrés (del 31/1 al 2/2 de 2023)

30/11/2022

Robots preparats per col·laborar millor amb els humans, solucions per transformar la logística d'última milla i sistemes de seguretat desenvolupats per a dispositius mèdics i cotxes connectats. Aquests són alguns dels projectes del Testbed Area de l'IOT Solutions World Congress (IOTSWC), el principal esdeveniment centrat en la transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l'Industry IOT Consortium® (IIC™). L’esdeveniment, que tindrà lloc al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 31 de gener al 2 de febrer, mostrarà a través de testbeds o bancs de proves com les tecnologies més avançades poden transformar les empreses i la forma de fabricar productes, i prestar serveis.

Des de la primera edició, Telecos.cat col·labora com a ambassador amb l'IOTSWC, motiu pel qual podem tornar a obsequiar tots els membres del col·lectiu amb una acreditació gratuïta a la zona expositiva i un 50% de descompte per a les acreditacions al Congrés. A més, donada la coincidència en el calendari, el mateix passi donarà accés al BCN Cibersecurty Congress i a la zona expositiva de l'Integrated Systems Europe (ISE), l'esdeveniment mundial més gran per a professionals del sector audiovisual i d'integració de sistemes.

>>Per accedir a aquesta oferta, consulteu els CODIS PROMOCIONALS a l'apartat Avantatges i descomptes del web (d'accés exclusiu per a membres de Telecos.cat). 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92