VISITA tècnica al Centre de co-Innovació de CISCO a Barcelona exclusiva per a membres de Telecos.cat (el 30/6 amb places limitades)

01/06/2022

El proper dijous 30 de juny els nostres associats tindran l'oportunitat de realitzar una visita guiada al centre de co-innovació de CISCO a Barcelona, situat a Ca l'Alier, al barri del Poblenou de Barcelona. L'edifici data de l'any 1865 i era antigament una fàbrica tèxtil. 
 
Avui, havent conservat i recuperat les seves parets, sòls i sostres, és l'espai que CISCO ha dedicat a la recerca i desenvolupament en tecnologies. Aquest centre de co-Innovació persegueix l'objectiu d'identificar les tendències disruptives clau del món de les TICs i fer-les realitat en la vida quotidiana. Hi col·laboren amb clients de tot el món, partners, start-ups, centres educatius i sector públic per idear i implementar solucions innovadores que donin lloc, no només a nous models de negocis, sinó també a oportunitats en projectes d'inclusió i sostenibilitat en els quals la tecnologia pot marcar la diferència.
 
Amb l'objectiu d'apropar aquest centre als professionals de l'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals, hem preparat una visita amb el següent programa:
 
16:30 – 16:40 Registre
16:40 – 17:10 Presentació del Centre, a càrrec de Xavier Azemar, director del Centre de co-Innovació de CISCO a Barcelona
17:10 – 18:00 Tour al centre i demostracions, a càrrec de Txema de Lecea, Program Manager del Centre de co-Innovació de CISCO a Barcelona
 
>>Els interessats a participar-hi cal que s'inscriguin abans del dimarts 28 de juny enviant un correu amb l'Assumpte "VISITA CISCO" a serveis@telecos.cat, indicant número de DNI i entitat/empresa per a la qual es treballi. Les places són limitades i exclusives per a membres de Telecos.cat al corrent de pagament de quotes. 
 
 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
06 març 2024 - Barcelona Open Data Day

20 març 2024 - La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

09 abr. 2024 - Advanced Factories

17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92