PROMOCIÓ: Aconsegueix amb Telecos.cat el teu passi gratuït per a la zona expo de l'IOTSWC i un 50% de dte. al Congrés (10-12/5)

25/03/2022

Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l'Industry IOT Consortium®, l'IOTSWC celebrarà la seva sisena edició del 10 al 12 de maig al Recinte Gran Via. Sota el lema Game-changing technologies for industry transformation, l'esdeveniment reunirà els principals proveïdors de solucions industrials i proveïdors de tecnologia de la informació per mostrar les darreres tendències que brinden un avantatge competitiu a les empreses de moltes indústries i promouen la col·laboració en l'ecosistema de solucions tecnològiques.

Amb més de 250 expositors, inclosos ABB, Altair, Amazon Web Services, EMnify, Fiware, Hornet Security, Huawei, Kaspersky, RFPD, Relayr i Siemens, que mostraran exemples de com l'Internet de les coses, la intel·ligència artificial, els digital twins i altres tecnologies poden transformar empreses i negocis. L'IOTSWC estructurarà el programa de ponències al voltant de cinc temes: optimització empresarial, intel·ligència artificial, connectivitat, seguretat i experiència del client, i comptarà amb ponents d'empreses com Airbus, Bühler, Dow, Johnson & Johnson, LEGO, Nestlé, Construcció PCL i Volkswagen.

>>Com a ambassadors de l’IoT Solutions World Congress, des de Telecos.cat podem obsequiar tots els membres del col·lectiu amb una acreditació gratuïta a la zona expositiva i un 50% de descompte per a les acreditacions al Congrés registrant-se amb els CODIS que trobareu a l'Apartat Avantatges i Descomptes del nostre web. A més, com a novetat d'aquest any (i donada la coincidència en el calendari) el mateix passi us donarà accés al BCN Cibersecurty Congress i a la zona expositiva de l'Integrated Systems Europe (ISE), l'esdeveniment mundial més gran per a professionals del sector audiovisual i d'integració de sistemes.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92