TOT A PUNT per a la #LaNit2022! (dilluns 21 de març a l'Auditori i en directe a Fibracat TV)

18/03/2022

El proper dilluns, 21 de març, l’Auditori de Barcelona acollirà la 27a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” (www.lanit.cat), la gran trobada del món TIC del país que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions sector, i que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF). La gala, que tornarà a retransmetre en directe Fibracat TV i es podrà seguir per Internet (www.lanit.cat/streaming), comptarà amb la participació ja confirmada del president de la Generalitat, Pere Aragonès; del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; del secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals, Roberto Sánchez; i de la tinenta d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet (entre d’altres autoritats, llistat disponible a www.lanit.cat/inscrits/). 

L’acte s’iniciarà a les 19.30 hores amb les paraules de benvinguda del degà del COEINF, Eduard Martin, i del president de Telecos.cat, Pedro Linares. A continuació prendran protagonisme les dones referents del sector, amb un homenatge a aquelles que van ser pioneres a l’hora d’optar per unes carreres tecnològiques (les telecomunicacions i la informàtica) en un moment (finals dels 70 i principis dels 80) en què la presència femenina era inexistent. La ministra de Ciència i Innovació del Govern d’Espanya, Diana Morant, se sumarà a aquest reconeixement amb una intervenció via vídeo.

La cerimònia continuarà amb el lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix la personalitat destacada i l’emprenedoria), Joan Clarke (que premiarà al CIO destacat), Alan Turing (al compromís social), el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia). També es farà un doble reconeixement especial: al consorci Localret, amb motiu del seu 25è aniversari, i a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de Catalunya, amb motiu del seu 50è aniversari.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es farà càrrec de la cloenda d’aquesta 27a Nit, que presentarà la popular periodista Núria Solé i estarà amenitzada per la música en directe de la V Big Band de Vilanova i la Geltrú.

>>Més informació i inscripcions a www.lanit.cat
>>Vídeo promocional: 

 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92