ATENCIÓ CANVI DE DATA! #LaNit2022 se celebrarà finalment el 21 de març

14/01/2022

 

L’organització aposta per ajornar un mes la gran trobada del sector TIC català per garantir una major participació presencial i un networking segur

La 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que havia de celebrar-se inicialment el 17 de febrer a l’Auditori de Barcelona, finalment se celebrarà el 21 de març. Les entitats organitzadores (Telecos.cat i COEINF) han decidit ajornar-ne la celebració tenint en compte la situació epidemiològica actual i amb l’objectiu que la gala se celebri de forma plenament segura.
 
De fet, un dels trets característics de la que és considerada la gran trobada del sector TIC català, és la seva capacitat de reunir tots els agents de l’ecosistema tecnològic del país (professionals, empreses, entitats i institucions) i el networking final és sense dubte un dels aspectes més valorats. Per això, tot i que com és habitual la cerimònia també es podrà seguir en directe per Internet i Fibracat TV, l’organització aposta per ajornar-ne un mes la celebració. D’aquesta manera es vol potenciar la participació presencial i la realització del networking en un entorn més segur.
 
Com a conseqüència d’aquest canvi, també s’amplia el termini per presentar-se als premis de la Nit. Fins al 28 de gener s’hi poden fer arribar candidatures (tota la informació de la convocatòria al següent enllaç).
 
Pel que fa a les persones ja inscrites, podran fer ús -com és lògic- de la mateixa entrada i si ho desitgen podran descarregar-se l'acreditació amb la data actualitzada.

No ho pensis més... Has de ser-hi!

Organitzen:

 


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92