La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona acull la tradicional celebració del Nadal de Telecos.cat

15/12/2021

Prop d'una cinquantena de persones -entre membres del col·lectiu, familiars, i amics- van voler sumar-se ahir a la celebració de Nadal organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat).

Després que l'any passat la situació sanitària ens obligués a fer aquest acte de forma telemàtica, ahir -complint amb totes les mesures vigents- recuperàvem la tradició de fer coincidir l'Assemblea General Extraordinària del col·lectiu amb una activitat lúdica a un lloc emblemàtic de la ciutat. El marc triat per a l'esdeveniment va ser -en aquesta ocasió- la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, institució amb més de 250 anys d’història situada en un edifici del segle XVIII, en ple centre de la ciutat. A la seva imponent sala d’actes, Albert Einstein, va explicar els fonaments de la relativitat, mentre que a la sala del costat hi descansa el rellotge astronòmic Billeter de 1869 que, a més de l’hora, indica amb exactitud la posició d’alguns planetes, la Terra, la Lluna i el Sol fins al 2029. A més, es dona la circumstància que el referent per als membres del nostre col·lectiu, el doctor Salvà i Campillo, hi té un lloc destacat com a precursor del telègraf elèctric. I és que a les escales d'accés s'hi troba la placa homenatge "milestone" lliurada fa tres anys per l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE). 
 
Els assistents van poder realitzar una visita guiada a l'edifici, just després de la celebració de l'Assemblea (tota la documentació disponible al següent enllaç) i de la interessant conferència de Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, sota el títol: "Un nou paradigma econòmic: les finances sostenibles". 

>>GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92