ASSISTEIX a l'Smart City Expo World Congress de la mà de Telecos.cat (invitacions per a la zona expo i accés als salons paral·lels Tomorrow.Mobility i PUZZLE X)

07/10/2021

Del 16 al 18 de novembre Fira de Barcelona acollirà una nova edició de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), la principal cimera internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents que commemora el seu 10è aniversari.

Després de l’experiència de 2020 (quan la situació pandèmica va obligar l’organització a apostar per una edició 100x100 digital sota el nom d’Smart City Live), l’edició de 2021 es presenta com una experiència híbrida i multiplataforma millorada: un esdeveniment físic combinat amb la plataforma digital d’Smart City Live.

Una de les novetats ja presentades en relació a l’SCEWC, és el Tomorrow.Mobility World Congress, que se celebrarà en paral·lel i és una evolució de l’Smart Mobility Congress, el saló sobre mobilitat urbana i interurbana intel·ligent que té lloc des de 2016.

Aquest nou saló neix amb l’objectiu de promoure el disseny i l’adopció de nous models de mobilitat urbana i de ser un referent mundial en aquest camp. A més, vol anar més enllà d’un esdeveniment puntual, ja que comptarà amb una plataforma online de coneixement activa durant tot l’any, així com un hub d’innovació on reunir els principals actors de la indústria.

 
També en paral·lel s'hi celebrarà el PUZZLE X, una nova iniciativa centrada en l’ús de materials Deep Tech per construir un futur millor i més sostenible per a la humanitat en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.
 
Amb el suport de diverses administracions públiques, PUZZLE X té com a objectiu aprofitar el potencial dels anomenats frontier materials per resoldre alguns dels desafiaments a què s’enfronta la societat. La iniciativa inclou un esdeveniment anual i una incubadora d’empreses per donar suport a startups de tecnologies de materials, atreure inversions i construir un ecosistema global. 
 
>>Com a Collaborating Organization, des de Telecos.cat podem oferir als nostres membres fins a un centenar d'invitacions a la zona expo de tots tres salons. Demana la teva al correu serveis@telecos.cat indicant a l'assumpte "SCEWC 2021" (s'atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud). També disposem d'un descompte del 50% en la compra de tot tipus de passis (consulta el CODI a l'apartat d'Avantatges i descomptes de la nostra web) 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92