Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Celebrem #SantGabriel2021 descobrint oportunitats i serveis de valor per a la projecció professional dels enginy@rs TIC (crònica, presentacions, fotos i vídeo)

30/09/2021

Un any més, l’Espai Francesca Bonnemaison (un marc simbòlic ja que va ser la primera seu a Barcelona de l’Escola de Telecomunicacions)  acollia la celebració de Sant Gabriel (patró de la professió), en una nova jornada organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), que es va retransmetre en directe per Internet (vídeo íntegre aquí).

Amb el títol d’“Impulsem-nos!”, la jornada servia per constatar que els professionals de l’ecosistema tecnològic estan cridats a ser el motor de la transformació digital accelerada arran de la pandèmia i per identificar oportunitats i serveis de valor que els poden ajudar a projectar-se professionalment.

Així, després de les paraules de benvinguda del president de Telecos.cat, Pedro Linares, arrencava el panell de ponències amb la presentació de Silvia Valle, directora de Fons Europeus i Sostenibilitat Territorial de Catalunya de Banc Sabadell, qui va explicar amb detall com els Fons NextGenerationsEU posen l’accent en la transformació digital i poden representar una gran oportunitat per a les empreses i entitats del sector tecnològic (descarregar presentació en PDF). A continuació Francesc González, director de l’AQPE i coordinador general de l’aliança ENGINET, explicava perquè la certificació professional per competències és cada cop més valorada per les empreses i com -gràcies als acords de reconeixement mutu establerts a nivell europeu- esdevé clau per a la mobilitat internacional dels enginyers i enginyeres (descarregar presentació en PDF).

El segon bloc de ponències se centrava en els serveis de valor que aporta Telecos.cat als seus membres. Així, el director del col·lectiu, Salvador Ramon, desgranava els avantatges de què gaudeixen els enginyers i enginyeres associats, i com aquests també poden contribuir-hi aportant els seus coneixements i expertesa (descarregar presentació en PDF). De la seva banda, la vicepresidenta de Telecos.cat i sòcia-directora general de la consultora Sayos-Carrera, Rosa Artisó, exposava com el programa Corporate Member pot ajudar les empreses a posicionar-se i guanyar competitivitat (descarregar presentació en PDF).

A continuació, la celebració de Sant Gabriel acollia el lliurament dels Premis Galileo i Copernicus Masters, el Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit i d’Observació comercial de la Terra, guardons que compten amb el recolzament de Telecos.cat. Antoni Paz, CEO de KIMbcn (Knowledge Innovation Market) i Daniel Marco, director general d'Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya, eren els encarregats de desvetllar el nom dels guanyadors, acompanyats per Marta Serrabou, Key Account Manager a Alcatel-Lucent Enterprise, i per Toni Royo, director d’Oficina de Banc Sabadell. (més informació a https://kimglobal.com/ca/evento/galileo-masters/ i https://kimglobal.com/ca/evento/copernicus-masters/ ).

Per acabar, les paraules del coordinador de l’Àrea d’Innovació de la Diputació de Barcelona, Xavier Forcadell, servien per cloure la Jornada. En el seu discurs, Forcadell va voler incidir en l’estreta col·laboració de la corporació amb Telecos.cat i en els reptes que plegats poden afrontar.

>>GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ (autor David Oller)

>>VÍDEO ÍNTEGRE DISPONIBLE AQUÍ


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

08 juny 2023 - Jornada anual de la comunitat DCA-NewSpace

08 juny 2023 - Workshop Estratègia de Catalunya cap a la dècada digital i el seu impacte a les PIMES

08 juny 2023 - Open Day TIC 2023

13 juny 2023 -
VISITA TÈCNICA a l'Institut de Ciències Fotòniques (places limitades i exclusives per a membres de Telecos.cat)

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.85