Ens sumem a la celebració de la Setmana Mundial de l'Espai (del 4 al 10 d'octubre)

23/09/2021

Telecos.cat se suma enguany a la Setmana Mundial de l’Espai (World Space Week), la celebració sobre l’espai més gran de món que tindrà lloc del 4 al 10 d'octubre.
 
Consisteix en un cicle d’esdeveniments /activitats d’educació i divulgació científica sobre temes espacials organitzats per agències espacials, companyies aeroespacials, escoles, universitats, planetaris, museus, mitjans de comunicació i clubs d’astronomia.

Té lloc cada any en aquesta setmana per commemorar el llançament del primer satèl·lit artificial (Sputnik I, 4/OCT/ 1957) i l’entrada en vigor del tractat sobre els principis que regeixen les activitats dels estats en l’exploració i utilització de l’espai ultraterrestre, la Lluna i altres cossos celestes (10/OCT/1967). 
 
La temàtica escollida per realitzar les activitats aquest any és “Dones a l’Espai". L’objectiu és posar en valor la contribució de les figures femenines en la carrera espacial i promoure les vocacions en les noves generacions. I és que de les poc més de 500 persones que han estat a l’espai, menys de 70 han estat dones. Entre elles destaquen Valentina Tereshkova (1962), Svetlana Savotskaja (1982), Sally Ride (1983) i Eileen Collins(1999). 
 
Com a preludi a aquesta setmana d'activitats, Telecos.cat acollia -com ja va fer l'any passat- el Lliurament dels Premis Galileo i Copernicus Masters - Catalonia Prize el passat 29 de setembre en el marc de la celebració de Sant Gabriel, patró de la professió (més informació aquí)

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92