LABDOO, 11 anys repartint educació arreu del món! (porta'ns el teu dispositiu en desús i ajuda'ns a reduir la bretxa digital)

17/09/2021

El projecte Labdoo, liderat per l'enginyer de Telecomunicació membre de Telecos.cat, Jordi Ros Giralt, ha celebrat aquest estiu el seu 11è aniversari. Des que va posar-se en marxa, Labdoo ha lliurat portàtils carregats amb un potent programari educatiu a més de 2100 escoles, en 140 països, arribant a més de mig milió de nens, refugiats, migrants i persones necessitades, i ajudant a estalviar més de 411 tones d’emissions de diòxid de carboni.

A més, quan va esclatar la pandèmia de la COVID-19, Labdoo endegava una campanya de Km0, posant a disposició la seva plataforma per fer arribar portàtils als estudiants catalans que no podien seguir l'educació a distància imposada pel confinament.

Com a hub de Labdoo, des de Telecos.cat volem commemorar aquesta efemèride recordant-vos que la bretxa digital continua existint i que per tant continuem necessitant de la vostra col·laboració per erradicar-la!
 
>>Porta el teu dispositiu antic (portàtil, tablet, carregador) a la nostra seu (Pl. Ramon Berenguer el Gran, 1, entresòl dreta de Barcelona) de dilluns a dijous entre les 9 i les 13h o entre les 15.30 i les 17.30h, o els divendres de 9 a 13h (et recomanem que ens truquis abans per concertar-ne el lliurament al 935513322).

Gràcies per la vostra col·laboració!

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92