Arriba la 10a edició d'iGenium (sobre transició ecològica i enginyeria). El 14, 21 i 28/10 online!

10/09/2021

Tarjeta IIGENIUM2021

PROGRAMA

Coneix detalladament els projectes d'iGenium

Arrenca iGenium’2021, dijous dia 14, amb la conferència inaugural de Francesc Sole Parellada sobre “Prospectiva tecnològica i econòmica”. Continuaran, Irene Donaire, de RENFE?, amb el projecte “Compromesos amb la descarbonització i la mobilitat sostenible”, i Oscar Sánchez de Grup La Mútua dels Enginyers?, que analitzarà per què les entitats asseguradores són clau en el canvi climàtic.

El dijous 21, Ana Arévalo, enginyeria Naval, presentarà “La millora de l'aire a través de l'electrificació dels molls en el Port de Barcelona”, el paper de l'electrificació dels ports en la transició energètica, associada a la reducció d'emissions, a la descarbonització del transport i als objectius de millora de la qualitat de l'aire a les ciutats; Agustín Sánchez Arcilla, Catedràtic del Departament d'Enginyeria Hidràulica Marítima i Ambiental, de la UPC amb el projecte “Rest- Coast”, que té com a objectiu reduir la petjada de carboni per a defensar la costa i augmentar el carboni blau. El projecte es desenvoluparà a 9 trams costaners de tota Europa i, a Catalunya, en el Delta de l'Ebre, per la seva vulnerabilitat climàtica.

I entrant ja a la última jornada de projectes rellevants, el dia 28, inicia Raül González Prats  amb “Zero emissions rural site”, projecte dissenyat i desenvolupat en el Mobility Lab de Cellnex, per a reduir a zero les emissions de CO a les torres de telecomunicacions rurals; seguit de Joan Vila, enginyer industrial i CEO de LCPapers, presenta “Flexibilitat de la biomassa en l'equilibri del sistema elèctric renovable” o com oferir un gas clau per a la generació flexible del sistema elèctric a través de la gasificació per piròlisi de la biomassa; a continuació, Verónica Kuchinow, enginyera agrònoma, i “El paper de l'agricultura en una Catalunya neutra en emissions de CO”. Partint de la corroboració de que la terra és un excel·lent sistema d'emmagatzematge de CO atmosfèric, si es practica una agricultura sostenible i regenerativa, Verónica es qüestiona com incentivar o compensar als empresaris agro-forestals per a crear un model econòmic millor que promogui la salut i el benestar i mantenir el capital natural.

Per ordre d'intervenció, cada sessió estarà moderada, per José Gabriel Martín, president de la delegació de Catalunya de l'Associació d'Enginyers Aeronàutics d'Espanya; Cristina Juanati, enginyera de Monts i vocal del INEC i Cristina Montserrat, enginyera de Monts i degana de la Delegació de Catalunya del Col·legi de Enginyers Forestals.

iGenium es celebra gràcies a la col·laboració de Cellnex Telecom, Grup La Mútua dels Enginyers, Mobile World Capital Barcelona, RENFE i Grup Caixa d'Enginyers

La inscripció és gratuïta, però s'ha de formalitzar a http://www.igenium.cat/es/inscripcio/

T'esperem!

 

Inscripcions


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92