ACCELEREM l'accés al mercat d'startups científiques i tecnològiques! (col·laborem amb el Fòrum d’Inversió Seed Deep Tech Barcelona)

15/07/2021Esade BAN, Barcelona Activa, la UB, UAB, UPC, UPF i UOC
 organitzen un Fòrum d’Inversió per a projectes de l’àmbit Deep Tech. Telecos.cat col·labora amb aquesta iniciativa que té com a objectiu connectar projectes emprenedors disruptius, provinents de les universitats catalanes i altres centres de recerca, amb l’ecosistema d’inversió (business angels, empreses de capital risc, corporate venturing, family offices i altres grups d’inversió, com les WA4STEAM, focalitzat en empreses amb una dona a l’equip co-fundador).

Concretament es busquen projectes en etapes pre-seed i seed, relacionats amb els materials avançats, la intel·ligència artificial, el blockchain, la robòtica, la fotònica, l’electrònica, la computació quàntica i les tecnologies de l’espai, amb necessitats de finançament entre 200k i 2M d’euros. En aquesta ocasió, s'exclouen els projectes de biotecnologia, atès que l’ecosistema de salut ja compta amb un fòrum d’inversió de referència durant el mes d’octubre.  

La convocatòria d’startups es manté oberta fins el 31 d’agost de 2021. Un comitè de selecció, format per les entitats promotores i altres agents de l'ecosistema, analitzarà i seleccionarà les 6-8 propostes que es presentaran el dimarts 21 de setembre de 2021 a les 16:30h en el Fòrum d’Inversió Seed Deep Tech Barcelona, un esdeveniment emmarcat dintre del programa i les instal·lacions del Biz Barcelona. El format del fòrum serà híbrid.
 
>>Tots els detalls de la convocatòria al següent enllaç 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92