PARTICIPA al BforPlanet de la mà de Telecos.cat (invitacions disponibles i 50% de dte. per a socis)

23/06/2021


Fira de Barcelona manté la seva aposta ferma per la sostenibilitat i celebrarà del 7 al 8 de juliol la primera edició de BforPlanet, el saló centrat en l’impuls dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Organització de Nacions Unides (ONU) en el sector privat, un congrés que serà la cita prèvia a l’esdeveniment que tindrà lloc el 2022 amb l’objectiu de posicionar-se com a referent internacional en el foment de l’activitat econòmica sostenible.

El certamen, que va posposar la seva primera edició prevista per a 2020 a causa de la pandèmia, planteja un innovador model de dos anys per adaptar-se a la situació generada per la COVID-19, que preveu la celebració d’una edició de llançament aquest estiu, de format congressual, al Palau de Congressos del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, i una segona edició el maig de 2022, ja amb espai expositiu i major presència internacional. BforPlanet compta amb el suport del govern espanyol, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta primera edició, que se celebrarà el 7 i 8 de juliol, aposta pel format híbrid amb seu a Barcelona i una dimensió digital per arribar a tots els professionals incapaços d'assistir a l'esdeveniment presencialment. Amb un programa de congressos de dos dies, dividit en una  Cimera de Lideratge amb converses entre líders internacionals, i una sèrie de Sessions d'Oportunitats de Negoci, amb altres actors clau que presentaran models de negoci rendibles i sostenibles.

 
Com a ambassadors de 
BforPlanet,
  podem oferir a tots els membres de Telecos.cat un número limitat d'invitacions per assistir digitalmemt a aquesta fira i un 50% de descompte en la compra de tot tipus de passis (consulta el codi a l'Apartat Avantatges i Descomptes). Si vols una invitació, demana-la enviant un correu a serveis@telecos.cat amb l'assumpte "BforPlanet" abans del proper 6 de juliol*.
 
*S'assignaran per rigorós ordre de petició i  només als associats que estiguin al corrent de pagament de quotes.

>>Més informació de BforPlanet al següent enllaç


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92