CELEBREM el Dia Internacional de les Nenes a les TIC amb la jornada d'ITScool "És l'hora de triar TIC!"

07/04/2021

Data: dijous 22 d'abril de 2021
Hora: 12:30 h
La jornada es retransmetrà a través del canal de YouTube d'ITScool
Per a més informació: Olga Vela comunica@itscool.cat

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Nenes a les TIC, el pròxim dijous 22 d'abril a les 12:30, des de l’Associació Itscool (de la qual formem part) organitzem la Jornada És l'hora de triar TIC!, en col·laboració amb Oracle4Girls, Parlem i La Mútua dels Enginyers i les universitats UPC, UPF, UAB, UVIC, UdL, i La Salle – URL.

L’objectiu de És l’hora de triar TIC! és donar a conèixer l'oferta dels graus en Enginyeria en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de la mà dels seus protagonistes: els alumnes de les diferents universitats de Catalunya que estan estudiant actualment un grau en enginyeria TIC. S’adreça als alumnes del segon cicle de secundària i de batxillerat, que avui pensant quin grau fer.

Trobarem resposta a aquestes i altres preguntes Com és la seva universitat? Per què van triar una enginyeria TIC? Què els va fer decidir? Quins avantatges troben en estudiar una carrera TIC? Quins obstacles han hagut de superar?

Les empreses necessiten cada cop més professionals qualificats pel repte de la digitalització. És un fet i les dades ho demostren: El 97% dels alumnes d’enginyeria en Graus TIC troba feina abans dels tres mesos de finalitzar els estudis.

Les organitzacions volen rebre més currículums de noies i nois STEM, captar més talent per ser més competitives. Cal impulsar les vocacions STEM, en general, i de les de dones en particular i aquesta Jornada pretén mostrar la realitat dels estudis TIC de la mà dels seus protagonistes, als més joves que s’estan decidint.

L’Associació Educativa Itscool, fundada l’any 2013, promou i motiva cap als estudis vinculats a les carreres de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) entre els joves de Primària i Secundària, els professors i escoles i les famílies. El comitè d’impuls el formen les escoles d’enginyeria de Catalunya que ofereixen graus TIC, la Generalitat (Empresa i Coneixement, Polítiques Digitals i Educació), els col·lectius professionals de Telecomunicació i Informàtica, la Federació de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya, la Fundació Barcelona FP, amb el suport d’empreses privades.


 


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92