OBERTA LA CONVOCATÒRIA: Premis DonaTIC i subvencions a l’emprenedoria i el lideratge femení en l’àmbit digital

26/03/2021

El Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques ha donat el tret de sortida a la setena convocatòria dels Premis DonaTIC i a la convocatòria de subvencions per impulsar l’emprenedoria i el lideratge femení en l’àmbit digital. 

Pel que fa als Premis DonaTIC, des del 20 de març fins el 19 de maig s'hi podran presentar les candidatures. Aquests guardons tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur. El lliurament dels guardons dels Premis DonaTIC es fa coincidir amb el Dia d’Ada Lovelace, en reconeixement a la que fou la primera programadora de la història, però enguany cau en festiu, per tant, el lliurament es farà el següent dia laborable, el 13 d’octubre (més informació al següent enllaç).

D'altra banda, i quant a la convocatòria de subvencions per impulsar l’emprenedoria i el lideratge femení en l’àmbit digital, es podran presentar les sol·licituds fins el 23 d’abril. La quantia de la subvenció per empresa beneficiaria serà d’un mínim de 15.000 € i un màxim de 35.000 €. Les empreses que vulguin optar a les subvencions hauran de lliurar una memòria que s’ajusti als criteris de valoració establerts al punt 10 de les bases reguladores. Aquelles que obtinguin una puntuació igual o superior a 50 accediran a la subvenció, fins a esgotar el pressupost de la convocatòria, que és de 500.000 euros (més informació al següent enllaç).

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92