NOU ACORD DE COL·LABORACIÓ! Treballem amb Fibracat TV en pro de la transformació digital de la societat

16/03/2021

L’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i Fibracat TV han signat un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues entitats unir esforços en pro de la transformació digital de la societat a Catalunya mitjançant la difusió de continguts tecnològics. Així, ambdues entitats es comprometen a treballar plegades per impulsar i fomentar aquells temes relacionats amb el desenvolupament de les telecomunicacions i de la societat digital, amb la finalitat de potenciar-ne la seva difusió, el seu coneixement i ús per part dels ciutadans del nostre país.

Fibracat TV és el nou canal de TDT en català impulsat per l’operador de telecomunicacions Fibracat. Nascut l’1 de juny de 2020, arriba al 92% de Catalunya amb una proposta clarament diferenciada: una programació que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica amb formats i continguts inèdits a Catalunya i a l’estat.

Com a col·lectiu de referència per al professionals de l’Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual de Catalunya, Telecos.cat posa a disposició de Fibracat TV els coneixements i expertesa del seus membres, incidint en la necessitat de reduir la bretxa de gènere que pateix el sector TIC i potenciant, per tant, els referents femenins de la professió.

En el marc d’aquest acord, Fibracat TV serà media partner de la 26a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, acte pioner del sector TIC del país que se celebrarà el proper 16 de juny a l’Auditori de Barcelona. Organitzada conjuntament per Telecos.cat i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica (COEINF), la Nit acollirà, com és habitual, el lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing, Joan Clarke, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC i el Premi d’Honor (més informació de la convocatòria aquí).  


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92