PROMOCIÓ: Col·laborem amb la 5a edició de l'European Blockchain Convention (del 12 al 16/04 amb un 25% de dte. i invitacions disponibles per a socis)

15/03/2021El proper mes d'abril arriba l'European Blockchain Convention, l'esdeveniment sobre tecnologia blockchain líder a Europa que reuneix els principals players de l'ecosistema blockchain: corporacions, organismes públics, inversors, startups i desenvolupadors.

La 5a edició de l'esdeveniment se celebrarà Online del 12 al 16 d'abril de 2021. En el congrés, que ja és un referent en el sector, es debatran qüestions com la proposta de regulació de cripto actius de la Unió Europea, l'emissió de Central Bank Digital Currencies per bancs centrals i casos d'ús de blockchain en els sectors de salut & farmacèutic, finances & DeFi, automoció, supply chain & logística i en l'àmbit social. Diferents panells que s'adapten al públic assistent de diferents sectors. La trobada reunirà més de 2000 assistents i 100 experts locals i internacionals.
 
>>Com a supporting partner d'aquest esdeveniment, podem oferir als nostres membres un 25% de dte, en el preu de les entrades (consulta el codi descompte a l'apartat Avantatges i Descomptes del nostre web).
 
>>També disposem d'un número limitat d'invitacions. Demana la teva a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte: EBC 2021 (les assignarem per odre de petició fins a exhaurir-les)*. 
 
*Promoció per a socis i sòcies de Telecos.cat que estiguin al corrent de pagament de quotes.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92