Telecos.cat, supporting partner de l'Advanced Factories (del 8 al 10 de juny amb un 50% de dte. per a associats i invitacions disponibles!)

18/02/2021

Del 8 al 10 de juny, Advanced Factories reunirà en el CCIB de Barcelona de manera 100% presencial als professionals del sector industrial per conèixer les últimes solucions en sistemes d’automatització industrial, robòtica, software industrial, intel·ligència artificial, Digital Twin, solucions de visió artificial i simulació virtual, Big Data, IoT, ciberseguretat, 3D Printing, Industrial Cloud Computing, i Machine Learning.

L’organització, que ja compta amb l’experiència d’haver celebrat dos altres esdeveniments des que va arribar la pandèmia, ha treballat en un ampli protocol de mesures de seguretat i higiene que van més enllà de les recomanades per les autoritats sanitàries, l’ICTE (Instituto Español para la Calidad Turística) o l’UFI (Unión Internacional de Ferias). 
 
Entre les 280 firmes participants d’aquesta edició, destaquen les novetats que presentaran Omron, Bosch-Rexroth, Schneider-Electric, Accenture, Beckhoff, HP, Infaimon, Kuka, Siemens, Weidmuller, Fanuc, T-Systems, Tecnalia, Yaskawa, Logitec, Festo, Universal Robots, Rockwell Automation, Phoenix Contact, Wonderware, Schaeffler o Eurecat.

Així mateix, més de 260 experts compartiran els seus casos d’èxit sobre la transformació de la indústria per demostrar com el futur del sector i la millora de la competitivitat de les plantes industrials passa per l’automatització, la robòtica i l’ús massiu de tecnologies 4.0.
 
Així, l’Industry 4.0 Congress oferirà més de 100 hores de transferència tecnològica i de coneixement a través de quatre eixos temàtics -automatització, connectivitat, analítica de dades, i simbiosis industrial- i d’una agenda dissenyada per a cada segment de la indústria amb els fòrums d’aeronàutica i naval, health & pharma, alimentació, electrònica, tèxtil, ferroviari i del metall.

>> Com a supporting partner d'aquest esdeveniment, des de Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un 50% de descompte en el preu de les entrades (consulta el CODI a l'apartat Avantatges i Descomptes del web), així com un número limitat d'invitacions, tant de la modalitat Business Pass com Premium VIP (sol·licita la teva a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte "Advanced Factories 2021" i et facilitarem el CODI d'INVITACIÓ -s'assignaran per rigoròs ordre de petició-).

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92