NOU CONVENI amb Foment del Treball: col·laborem activament en matèria de Telecomunicacions i TIC

02/02/2021

L’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i Foment del Treball han signat un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues entitats unir esforços en benefici de la competitivitat de les empreses catalanes del sector de les Telecomunicacions i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Amb aquest objectiu, Telecos.cat participarà a partir d’ara de les comissions assessores de la patronal catalana que són òrgans d'estudi i consulta especialitzats en temàtiques d'interès econòmic i social. Així, s’ha proposat ja la seva inclusió en les comissions de Societat Digital, Innovació i Emprenedoria.

D’aquesta manera, Telecos.cat col·laborarà amb Foment en el seu posicionament en matèria de Telecomunicacions i TIC i podrà realitzar informes, treballs i estudis sota l'encàrrec de la patronal catalana.

Ambdues entitats, a més, es comprometen a col·laborar en la difusió mútua d'activitats que siguin d’interès per als seus membres, facilitant-ne l’accés preferent als esdeveniments -jornades, seminaris, cursos, etc- que ambdues organitzin.

Telecos.cat ofereix, a més, la seva borsa de treball a Foment per satisfer les demandes de personal tècnic qualificat, tant a nivell junior com a nivell sènior, així com de càrrecs de direcció.
 
*Foto: D’esquerra a dreta, el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i el de Telecos.cat, Pedro Linares, durant la signatura del conveni.

 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92