PRESENTA'T als premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

19/03/2021

La 26a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica (www.lanit.cat), organitzada per l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), acollirà, com és habitual, el lliurament dels Premis Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada i l’Emprenedoria, el Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da, l’Alan Turing al Compromís Social, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC i -el més rellevant- el Premi d'Honor.

Serà el 16 de juny de 2021 quan l’Auditori de Barcelona acollirà la 26a edició de “la Nit”, moment en què es donaran a conèixer els guardonats. Ja és possible fer arribar les candidatures a través del formulari habilitat a www.lanit.cat/premis/ i on també s’hi troben les bases de la convocatòria, oberta fins al 9 de maig de 2021!

Les categories són les següents:

·         Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada. Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit nacional o internacional.

 

·         Premi Salvà i Campillo a l’Emprenedoria. Reconeix la capacitat d’una persona a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial innovadora a Catalunya en el àmbit de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, l’Audiovisual o que es basi principalment en l’ús de les TIC, creada en els últims 5 anys.

 

·         Premi Joan Clarke al CIO Destacat. Reconeixement al/la CIO (Chief Information Officer / Chief Innovation Officer) que ha destacat per la seva tasca professional en l’àmbit estatal durant els darrers anys. Serà imprescindible la condició de CIO en l’organisme on desenvolupa la seva activitat, no només circumscrita a tasques de direcció de sistemes d’informació, sinó també en el desenvolupament de tasques d’estratègia tecnològica, transformació digital de la companyia i foment de la innovació.

·         Premi Alan Turing al Compromís Social. Reconeix la institució o la persona impulsora d'una iniciativa o projecte innovador en l’àmbit de les TIC, amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, l’educació, la cultura o la integració social a Catalunya.

 

·         Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC. Reconeix al mitjà de comunicació (ràdio, televisió, premsa o Internet) d’àmbit nacional o internacional, que hagi destacat per la seva tasca de comunicació i divulgació de les TIC. El premi pot ser atorgat a un mitjà de comunicació en global, un espai en concret, o bé a una secció concreta.

 

·         Premi d'Honor. Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional dins l'Estat.

Jurat de prestigi

El jurat d’aquesta 26a edició de La Nit el tornen a formar professionals del sector TIC de reconegut prestigi i representants d’ambdues entitats organitzadores (l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya). Així, els encarregats de valorar les candidatures seran:

 • ·         Pilar Conesa, fundadora i CEO d’Anteverti
 • ·        Antoni Elias, catedràtic de la UPC
 • ·         Marius Gómez, vicedegà de Presidència del COEINF
 • ·         Montserrat Guardia, directora general d’Alastria Blockchain Ecosystem
 • ·         Pedro Linares, president de Telecos.cat
 • ·         Eduard Martin Lineros, degà del COEINF
 • ·         Lourdes Muñoz, presidenta de la Iniciativa Barcelona Open Data
 • ·         Juan Pablo Peñarrubia, vicepresident del Consell de Col·legis Oficials en Informàtica d’Espanya
 • ·         Dani Pujol, president de GrausTIC
 • ·         Mònica Roca, fundadora i directora general d’IsardSat group i presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona
 • ·         Anna Ma. Sánchez Granados, vicepresidenta de Telecos.cat
 • ·         Teresa Serra, directora general de TESEM
 • ·         Mateo Valero, director del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS)
 • ·         Antoni Velamazán, vicepresident del Consell de CIOs de Catalunya (CIOs.cat)
 • ·         Josep Ventosa, Vice Chairman de Broadcast Networks Europe (BNE) i Chairman del Policy Working Group de l’European Wireless Infrastructure Association (EWIA)

 

>>Més informació a www.lanit.cat


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92