"La tecnologia d'avui a el servei del demà" a la I Fira Virtual S2Tech (el 25 i 26/11 amb el suport de Telecos.cat)

22/10/2020

Sota el lema "La tecnologia d'avui a el servei del demà", s'ha posat en marxa la I Fira Virtual S2Tech organitzada per les associacions CICAT, Domotys i Solartys, juntament amb Secartys i Aepibal com a co-organitzadors i el suport de Telecos.cat. Tindrà lloc del 25 al 26 de novembre i es convertirà en el punt de trobada internacional per a les tecnologies més innovadores. Gràcies al suport institucional de l'ICEX Espanya i ACCIÓ, aquest esdeveniment -amb una important vocació de fer networking avantguardista i, sobretot, segur-, neix per romandre en el temps amb una periodicitat anual.

Sustainable and Smart Technologies Virtual Fair and Congress (S2Tech) es planteja com una solució a les dificultats per fer negocis i conèixer empreses i entitats involucrades en sectors clau de l'economia espanyola que estan vivint avui, com són l'emmagatzematge d'energia, audiovisual professional, edificis i ciutats intel·ligents, eficiència energètica, electrònica, energia solar, il·luminació, indústria 4.0 i transformació digital, juntament amb administracions públiques, associacions, centres tecnològics, universitats i empreses usuàries i demandants d'aquestes tecnologies. Segons els seus responsables, "l'objectiu és oferir un espai a tots els professionals i empreses que treballen pel futur tecnològic i sostenible en què puguin crear noves sinergies, compartir els seus coneixements i ampliar la seva xarxa de contactes".
 
5 blocs temàtics de tecnologia i innovació
S2Tech comptarà paral·lelament a la fira amb un Congrés que s'ha estructurat en cinc blocs temàtics: la temàtica del primer bloc serà la Transició Energètica, que tocarà les novetats en emmagatzematge d'energia, energies renovables i eficiència energètica; el segon bloc se centrarà en Edificis i Ciutats intel·ligents; i el tercer bloc estarà dedicat a la Transformació Digital. El quart bloc abordarà la Millora dels Processos Industrials amb els avenços de la Indústria 4.0 i electrònica industrial. Finalment, en el cinquè bloc, l'Arquitectura i Disseny tindrà també el seu espai amb solucions d'il·luminació i audiovisual professional entre d'altres.

Els organitzadors preveuen una mitjana de 3.000 visitants diaris amb perfils de poder de decisió i compra
Expositors i visitants podran interactuar, visitar els estands, acudir a les presentacions i conèixer nous clients potencials o possible partners per als seus projectes, "sense haver de desplaçar-se de les seves llars o oficines, podent així respectar les mesures de seguretat implantades per als propers mesos i, al seu torn, entaular relacions com si d'una fira presencial es tractés. És el moment de dinamitzar un sector indispensable per a la recuperació de l'economia", confirma l'equip de Secartys. 

>>Més informació i inscripcions a https://s2tech.es/

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92