L'Smart City Expo serà Smart City Live (el 17 i 18 de novembre en format virtual i amb el suport de Telecos.cat)

08/09/2020

L'Smart City Expo World Congress (SCEWC), la principal cimera internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, organitzada per Fira de Barcelona, tindrà lloc del 17 al 18 de novembre amb una edició digital sota el nom de Smart City Live i Telecos.cat ja ha confirmat la seva participació com a entitat col·laboradoraLa cimera urbana presentarà un nou format online de dos dies destinat a proporcionar una plataforma de coneixement per debatre sobre els principals reptes de les ciutats en l'actual situació i continuar sent referent mundial en innovació urbana.
 
El nou Smart City Live tornarà a reunir els principals protagonistes, institucions i experts internacionals sobre ciutats intel·ligents en una nova proposta virtual i interactiva que s'estructurarà en dos blocs que inclouen un programa de televisió que es transmetrà en directe el 17 de novembre a través de la pàgina web de l'esdeveniment i de les seves xarxes socials, i un segon dia que acollirà workshops i esdeveniments paral·lels online.
 
El programa de televisió en directe del 17 de novembre se centrarà en l'impacte global de la pandèmia, com ha afectat les ciutats en particular i com s'estan redefinint per adaptar-se a aquest nou escenari. A través d'entrevistes, debats, informes i històries d'èxit, Smart City Live abordarà els canvis recents en mobilitat, consum i serveis, entre d'altres temes.
 
El 18 de novembre, l'esdeveniment oferirà tallers digitals i taules rodones online per debatre sobre els principals reptes que afronten les ciutats més enllà del context a curt termini generat per la pandèmia.
 
D'altra banda, s'ha posat en marxa un Global Call for Solutions, una oportunitat única per constituir grups de col·laboració públic-privats per explorar, seleccionar i validar solucions concretes als majors desafiaments actuals de la societat. Telecos.cat hi serà part activa participant, a través del seu Grup de Treball de Seguretat de la Informació, al Challenge IV: Data Safety & Security. 
 
>> Si vols saber-ne més, entra a www.smartcityexpo.com (l'accés a aquesta fira serà gratuït) 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92