PROMOCIÓ: 30% de dte. i invitacions disponibles per a l'European Blockchain Convention (el 21 i 22 de setembre en format virtual)

01/09/2020

Un any més, Telecos.cat col·labora com a partner de l'European Blockchain Convention, l'esdeveniment sobre tecnologia blockchain líder a Europa que reuneix els principals players de l'ecosistema blockchain: reguladors, empreses, organismes, inversors i desenvolupadors. La quarta edició de l'esdeveniment se celebrarà online els pròxims 21 i 22 de setembre de 2020.
 
Gràcies a aquesta col·laboració, podem oferir als nostres membres un 30% de descompte en el preu de les entrades així com un número limitat d'invitacions per gaudir del que ja és un congrés referent en el sector. En aquesta edició es debatran qüestions com l'aplicació i casos d'ús de blockchain en els sectors de finances, logística, transport marítim, sector públic, energia i assegurances, així com les oportunitats i repercussions de la creació d'una identitat digital i l'emissió de moneda digital per part dels Bancs Centrals. Altres panells abordaran el marc regulador del blockchain. 
 
>> Si vols gaudir de l'European Blockchain Convention i aconseguir de franc un Infinity Pass valorat en 229 €, envia un correu amb les teves dades a serveis@telecos.cat amb l'assumpte "Sorteig EBC" abans del proper dijous 10 de setembre. Comunicarem els guanyadors i les instruccions de registre el mateix dijous dia 10*.

>> Per adquirir les entrades amb un 30% de descompte, consulta el CODI DESCOMPTE i les instruccions de registre a l'apartat Avantatges i Descomptes de nostre web.
 
*Són guanyadors de les entrades els associats amb els números 977, 1021, 335 i 447.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92