Recolzem la campanya ‘Digitalitza el teu negoci. Fes-lo cibersegur‘

15/07/2020

Des de Telecos.cat estem donant suport a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, que a través del programa Internet Segura, ha posat en marxa una campanya que té com a destinataris el teixit empresarial, els nous emprenedors i els professionals de les TIC. Els principals objectius són estendre la cultura de la ciberseguretat a tots els processos de digitalizació d’un negoci i promoure actuacions de conscienciació i formació per a empreses, persones emprenedores i professionals de les TIC.

La campanya porta per nom Digitalitza el teu negoci. Fes-lo cibersegur, i es pot seguir a les xarxes a través de l’etiqueta #NegoCibersegur. Una de les primeres accions ha estat posar en funcionament un nou web per part de l’Agència que recull tota la informació de la campanya. Hi trobareu una àmplia secció titulada Aprèn, amb els cinc grans àmbits en què s’estructura la iniciativa:
  • Protegeix-te del programari maliciós
  • La informació de l’empresa: un tresor a protegir
  • Dispositius de feina, a punt!
  • Còpies de seguretat, el pla A
  • Ciberseguretat: sinònim de confiança.
Des del mateix lloc web es poden descarregar recursos, com pòsters, infografies i flyers amb informació. Hi ha també notícies sobre ciberseguretat i empresa, un glossari per accedir ràpidament a la terminologia de la ciberseguretat, i un espai, Avalua’t, amb una dotzena de qüestions per fer un exercici d’autodiagnosi dels coneixements en la matèria.

La campanya també preveu cursos adaptats a les necessitats de cada perfil empresarial i sessions divulgatives per ajudar a treballar de forma segura i prevenir els atacs dels ciberdelinqüents.

Digitalitza el teu negoci. Fes-lo cibersegur arriba en uns moments en el que l’ús intensiu de les eines digitals, i en especial del teletreball arran de la pandèmia causada per la covid-19, ha portat a que les empreses estiguin més exposades a ciberatacs que mai i que la ciberseguretat en l’entorn empresarial s’hagi convertit en un assumpte crític. La campanya impulsa la transformació digital segura de totes les empreses catalanes i vol col·laborar també en la recuperació ràpida de l’activitat econòmica en el context actual.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92