Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


OFERTA: Nous ajuts de la UPC School davant la situació de la Covid-19

22/06/2020La UPC School presenta un nou paquet extraordinari d’ajuts per fer front a l’impacte econòmic de la crisi de la Covid-19 sobre els futurs estudiants. S’ha ampliat la dotació pressupostària global i també s’han incorporat nous criteris d’assignació perquè s’hi acullin més candidatures. Entre les noves mesures, també s’ofereixen condicions de pagament de la matrícula més flexibles per a aquells programes formatius que s’inicien el pròxim curs 2020-2021.

Per tal de facilitar l’accés a la matrícula als programes que s’iniciaran el curs 2021, la UPC School ofereix un 15% de descompte en aquelles matrícules que es formalitzin abans del 30 de juny de 2020.

Els ajuts Employment Help amplien la seva dotació econòmica, que passa de 35 € per crèdit matriculat a 50 €, i també els seus destinataris: ara no només s’adrecen a persones a l’atur sinó també a professionals que tinguin rendes baixes, amb uns ingressos que no superin en un 20% el salari mínim interprofessional. La sol·licitud d’ajut Employment Help podrà realitzar-se fins a set dies abans de l’inici de cada programa formatiu, com a data límit.

Es presenta també una nova edició d’ajuts Talent Help per a graduats amb millor expedient acadèmic. Aquests ajuts cobreixen un 40% de l’import de matrícula en una selecció de 30 màsters que s’iniciaran durant el primer quadrimestre del curs 2020-2021. L’únic requisit és tenir un expedient acadèmic amb una nota mitjana ponderada igual o superior a 7 sobre 10. El període per optar a un ajut Talent Help està obert fins al 20 de juliol de 2020.

Alguns dels programes de formació de la UPC School disposen d’un programa d’ajuts específic que permet matricular-se al curs en condicions avantatjoses.

Per últim, també s’incorporen, amb caràcter excepcional, noves mesures per a la flexibilització en els terminis d’abonament de la matrícula, amb nous venciments en el cas de programes de màster i postgrau.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
01 juny 2023 - Presente y futuro de la Micro y Nanoelectrónica

03 juny 2023 - Celebrem l’espai

06 juny 2023 - Women in Data Science

06 juny 2023 - Transport públic i nova mobilitat

08 juny 2023 - WomenTech23: Tecnología y liderazgo femenino

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.84