RESERVA PLAÇA! Visita virtual al Parlament de Catalunya (el 18/06; exclusiu socis)

02/06/2020

El proper dijous 18 de juny a les 10h els membres de Telecos.cat tenen l'oportunitat de realitzar una visita virtual guiada al Parlament de Catalunya, activitat gratuïta exclusiva per a socis. 
 
Amb aquesta iniciativa el Parlament manté obertes a la ciutadania les portes de la primera institució de Catalunya durant el confinament per la pandèmia del coronavirus. Amb la voluntat de seguir a prop del ciutadà, i a diferència del que s'ha fet amb altres edificis emblemàtics, les visites al Palau del Parlament es faran amb la presència en directe d'un guia. 
 
Així, el personal del Parlament que habitualment fa les visites presencials serà l'encarregat de conduir-nos virtualment pels espais més emblemàtics del palau i explicar-nos-en la història i l'arquitectura i la tasca que duen a terme els 135 diputats.

Els participants s'endinsaran al palau de la mà del guia i, seguint la visita virtual a l'edifici en format de 360 graus, permanentment disponible al web, podran pujar per l'escala d'honor fins a la planta noble i accedir, entre altres espais, al saló de sessions, als salons de passos perduts i de canelobres, a algunes sales de comissions, al despatx presidencial o a la sala on es reuneixen la Mesa i la Junta de Portaveus.

La visita es complementarà amb una mostra fotogràfica procedent de l'arxiu històric del Parlament, que permetrà veure com era l'edifici en les diverses etapes de la seva història. Un cop acabada la visita, d'una durada màxima d'una hora, els participants podran fer preguntes o resoldre dubtes amb el guia especialista que els haurà acompanyat al llarg del recorregut. 
 
>> Si vols participar d'aquesta activitat, RESERVA JA LA TEVA PLAÇA* enviant un correu a comunicacio@telecos.cat amb l'Assumpte "Visita Parlament". Si hi ha places disponibles, rebràs confirmació. L'enllaç de Zoom per poder seguir l'activitat s'enviarà el mateix dia 18 abans de la visita. 
 
* NOTA: Només 30 places disponibles per a associats i associades de Telecos.cat al corrent del pagament de quotes. 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92