La importància del lideratge femení i el teletreball centren la ponència de Pilar Conesa amb la Xarxa de Dones del Sector Digital

20/03/2020

El passat dimecres, 18 de març, la vicepresidenta de Telecos.cat i representant del nostre Grup de Treball Dones TIC, Anna Sánchez Granados, moderava l'activitat de networking online de la Xarxa de Dones del Sector Digital (www.sheleader.eu). L'esdeveniment va comptar amb Pilar Conesa, CEO d'Anteverti i pionera del sector smart cities, com a ponent.
 
Pilar Conesa va voler posar el focus en el canvi de paradigma a què ens enfrontem a partir d'aquest moment que estem vivint. La seva ponència va girar al voltant de la importància i la connexió entre el "lideratge femení i el teletreball".
 
Parlar sobre els beneficis del teletreball va ser tot un encert de la ponent, que va ser gaudit i agraït per les participants de l'esdeveniment en línia. A més, va voler donar espai a la reflexió sobre el paper que tindran les dones i el seu lideratge en el context actual. "És important saber adaptar-se al repte que suposa enfrontar el COVID-19 quedant-nos a casa i recorrent al teletreball, i més important encara és poder treure la part beneficiosa de la situació".
 
La Xarxa de Dones del Sector Digital està impulsada pel grup de treball Dones TIC de Telecos.cat, NAE, donesCOEINF, donesIACAT i Sheleader, i és un espai per al desenvolupament professional de les dones del sector que serveix alhora per guanyar visibilitat dins de l'àmbit digital. Et permet desvirtualizar, compartir coneixement i empoderar-te.
 
De manera gratuïta podràs:
 
1. Compartir experiències i aprenentatges
2. Assistir a Conferències VIP online del teu sector
3. Participar en networkings online amb altres dones, grups reduïts
4. Participar en esdeveniments presencials i conèixer a dones del sector
 
Com accedir?
Per participar en els esdeveniments de la xarxa has de ser sòcia de SheLeader o bé pertànyer a una de les associacions impulsores.
Si no ets sòcia, registra't com a usuària gratuïta. En el registre, tria l'Associació a la qual pertanys i marca la casella de la Xarxa del Sector Digital.
 
T'esperem en els pròxims esdeveniments de la Xarxa!Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92