INFO COVID-19: Horaris d'atenció, canals de comunicació i informació de servei

13/03/2020

Davant la fase d’alerta decretada pel Govern de la Generalitat i el Govern de l'estat a causa de la crisi sanitària generada pel coronavirus “Covid-19”, i seguint les recomanacions d’evitar al màxim els desplaçaments, des de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) apostem pel teletreball (podeu consultar el nostre decàleg de recomanacions AQUÍ). Tot i així, continuem actius i estant al vostre servei a través dels canals habituals de comunicació (telèfon, web, butlletins, correu electrònic i xarxes socials).

Les activitats de formació presencials programades per a aquestes dies (curs de Compliance, curs Pla operatiu d'emergències i gestió de crisis, i taller de Talk tracks for stand-up meetings) queden ajornades. Igualment, l’Assemblea General Ordinària convocada inicialment per al dia 1 d’abril, es posposa per al 22 de juny i serà en format online (més informació AQUÍ).

Us recordem, a continuació, els correus electrònics de referència:

 
Per telèfon ens localitzareu, com és habitual, al 93.551.33.22 (de dilluns a dijous de 10 a 13h i de 15.30 a 19h; i els divendres de 10 a 13h).
 
Mantindrem aquestes mesures el temps que sigui necessari atenent les recomanacions que es facin des dels diferents organismes oficials. Des de Telecos.cat volem contribuir així a pal·liar els riscos innecessaris de contagi, alhora que traslladem un missatge de tranquil·litat i de responsabilitat a tothom, tot agraint la vostra col·laboració.

>> CONSULTA el Canal Salut de la Generalitat amb tota la informació oficial i actualitzada sobre el COVID-19.

 
>> CONSULTA la Resolució del PROCICAT per la qual s'adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir la COVID19

>> CONSULTA 
tota la informació relativa a les fases de desconfinament i el cronograma a seguir. 

>> CONSULTA el Pla de Transició a la Nova Normalitat aprovat pel govern estatal. 

>> CONSULTA tota la informació sobre mesures econòmiques i fiscals facilitada pel nostre servei d'assessorament.

>> CONSULTA tota la informació sobre mesures específiques per a PIMES i autònoms facilitada pel nostre servei d'assessorament. 

>> CONSULTA les darreres novetats sobre les ajudes a autònoms i empreses (informació facilitada pel nostre servei d'assessorament)

>> CONSULTA
 la informació sobre les ajudes al lloguer (informació facilitada pel nostre servei d'assessorament)

>> CONSULTA les darreres novetats sobre l'ajornament en el pagament d'impostos.
 

>> CONSULTA el Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19. 

>> CONSULTA el Reial Decret Llei 10/2020, de 29 de març, paper qual és regula un Permís retribuït recuperable per a les persones Treballadores per compte Quant Aliè que no prestin serveis Essencials, per tal de Reduir la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el COVID-19. 

>> CONSULTA l'Ordre SND / 307/2020, 30 de març, per la qual s'estableixen els criteris interpretatius per a l'aplicació del Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, i el model de declaració responsable per facilitar els trajectes necessaris entre el lloc de residència i de treball. 

>> CONSULTA el Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per fer front a l'COVID-19.
 

 
 
  
  

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92