Telecos.cat, amb la Tech Spirit Barcelona

21/02/2020

Sorgida de manera espontània després de la cancel·lació del 4YFN i MWC, la iniciativa Tech Spirit Barcelona, ​​organitzada per Barcelona Tech City juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital Barcelona, ​​el Consorci de la Zona Franca, la Cambra de Comerç de Barcelona, Govern d’Espanya i altres institucions de la comunitat startup, agruparà una sèrie d’activitats i conferències de foment de l’emprenedoria.

 

 


Organitzat amb gran celeritat, després d’una reunió dijous passat a l’Espai Damm del Pier01 de Barcelona Tech City, en què es va posar de manifest la voluntat conjunta dels diferent agents, el Tech Spirit Barcelona ha pres ja forma: seran unes jornades de emprenedoria que tindran lloc del 23 al 27 de febrer. Obertes a l’ecosistema local i internacional, aglutinen trobades de networking entre els emprenedors i els fons d’inversió internacionals que ja tenien previst visitar Barcelona en aquestes dates.

Tech Spirit Barcelona es planteja com un esdeveniment ‘one shot’, que se celebrarà només aquest any, i que no busca ni ser alternativa ni substituir a altres. Amb aquesta iniciativa s’ha pretès omplir un buit en una de les setmanes més importants de l’any per a l’ecosistema digital i tecnològic local, espanyol i internacional. L’objectiu és que l’ecosistema de les startups, amb una gran activitat en aquestes dates, pugui mantenir l’oportunitat de trobades i de networking.

 

Nova proposta d’activitats

Tech Spirit Barcelona, ​​a més d’actuar com a paraigües i recollir la resta d’activitats que es realitzen a la ciutat, s’ha articulat una proposta nova. Amb un programa central d’activitats que es desenvoluparan a l’edifici de la Casa Llotja de Mar de la Cambra de comerç de Barcelona, i també incorporant totes les propostes creades per altres organitzacions, que tindran cabuda en els espais del Pier01 o del Pier03, o bé donant visibilitat a través de l’agenda i de la web de Tech Spirit Barcelona, ​​que serà publicada en breu.

La Tech Spirit Barcelona s’inicia el diumenge 23 amb la celebració Tech Spirit Lunch by Mobile World Capital Barcelona que reunirà a la Boqueria a 300 representants de l’ecosistema digital en l’acte que donarà el tret de sortida a aquestes jornades.

Dilluns 24 tindrà lloc la recepció de benvinguda per a autoritats a l’espai All In One de Caixabank. El gruix de l’activitat es concentrarà el dimarts 25 i dimecres 26, en dues jornades amb més de 40 ponents entre conferències i taules rodones de màxim nivell, que es repartiran entre Casa Llotja de Mar de la cambra de comerç de Barcelona,  Pier01 i Pier03, incloent les sales Espai Damm, Innovahub de Naturgy, Payment Innovation Hub, The Collider de Mobile World Capital Barcelona i els equipaments de Barcelona Activa.

Algunes de les activitats més destacades seran la intervenció de Ferran Adrià amb una conferència sobre innovació i transformació. També comptarem amb experts locals i internacionals de referència com Jerome S. Engel (de la Berkeley University), Genís Roca, Alfons Cornella i grans noms de l’ecosistema com Mauricio Prieto d’Edreams, Oscar Pierre de Glovo, Tatxo Benet de Mediapro, Elisenda Bou de Vilynx, Carlota Pi de Holaluz, Elies Campo de Telegram, Pepe Agell de Chartboost, Mar González de Microsoft Research, Phillippe Gelis de Kantox, el futbolista i emprenedor tecnològic Esteban Granero i representants d’empreses com Airbnb, Uber, TravelPerk, SEAT, Telefónica, ImaginBank, Plug&Play, Novartis, Adevinta, Zone2Boost, InnoCells (Banco de Sabadell), entre altres.

Durant la jornada del dia 26 se celebrarà el Meeting Iberia Venture Capital. A més, el Departament d’Empresa i Coneixement, a través d’ACCIÓ, mantindrà les activitats que organitza normalment durant el MWC i el 4YFN com l’Open Challenges Innovation, on 120 startups catalanes i d’arreu del món proposaran les seves solucions als reptes tecnològics en els àmbits de la salut, les fintech i connectivitat plantejats per 35 multinacionals; i el Brokerage Event, on 240 empreses de més de 30 països diferents participen en entrevistes bilaterals de 20 minuts amb altres empreses, grans corporacions i centres tecnològics per explorar oportunitats de col·laboració.

A més, també tindrà lloc la Levelling Playing Field en el Auditori 1899 del Camp Nou, moderat per la directiva del Barça Maria Teixidor.

Així mateix, el dia 26 BSM serà l’encarregada d’organitzar al Palau Sant Jordi la trobada de clausura per a tots els participants. Finalment, el dijous 27 de febrer tindrà lloc el BlockChain Spirit a la Casa Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Dades d’interès

Vinculada a la web i al registre, Tech Spirit Barcelona comptarà amb una app per facilitar el networking entre tots els assistents. A més, Renfe ha ofert una tarifa descompte, destinada als assistents d’aquesta iniciativa, per afavorir el seu desplaçament.

S’espera que més de 2.500 persones acudeixin les jornades de Tech Spirit Barcelona, ​​que tindran lloc del 23 al 27 de febrer, amb més de 40 activitats, al voltant de 60 ponents i amb la presència de més de 100 inversors de capital risc.

La iniciativa, que se celebra únicament aquest any davant l’excepcionalitat dels esdeveniments organitzats per la GSMA, que ha rebut el suport de nombroses empreses, professionals i institucions, destacant especialment TelefónicaCaixaBank, Banc Sabadell i a més l’equip de Barcelona Tech City ha comptat amb el suport de Firma, Llorente y Cuenca (LLYC), Mortensen, McCann i El Palauet.

>>Segueix totes les activitats de Tech Spirit Barcelona al següent enllaç 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
06 març 2024 - Barcelona Open Data Day

20 març 2024 - La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

09 abr. 2024 - Advanced Factories

17 maig 2024 - Dia Mundial de les Telecomunicacions

21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92