TOT A PUNT per a la 25a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica (el 17/2 a l'Auditori)

12/02/2020

El proper dilluns, 17 de febrer, l’Auditori de Barcelona  acollirà la 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” (www.lanit.cat), la gran trobada del món TIC del país que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions sector, i que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF). La gala, que ja supera el miler d’inscrits, comptarà amb la participació del conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró; la tinenta d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet; i el secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures digitals, Roberto Sánchez.

L’acte s’iniciarà a les 19.30 hores amb les paraules de benvinguda del degà del COEINF, Eduard Martin, i del president de Telecos.cat, Pedro Linares. Seguidament tindrà lloc la inauguració oficial, a càrrec de les autoritats participants. Els 25 anys de la Nit prendran protagonisme a continuació, amb un repàs a les principals fites històriques en paral·lel a l’evolució de les TIC.

La cerimònia continuarà amb el lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix la personalitat destacada i l’emprenedoria), Joan Clarke (que premiarà al CIO destacat), Alan Turing (al compromís social), el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia). També es farà un reconeixement especial a la Universitat Oberta de Catalunya, que el proper 31 d’octubre celebrarà els 25 anys de la seva posada en marxa com a primera universitat exclusivament en línia del món.

El periodista Espartac Peran serà el conductor d’aquesta 25a Nit, que com és habitual estarà amenitzada per música en directe, la del Swing Time Quartet. L’habitual còctel-networking al foyer de l’Auditori tindrà enguany un caire festiu, amb l’actuació de La Salseta del Poble Sec posant-hi el punt i final. Tot plegat es podrà seguir en directe des de www.lanit.cat/streaming
 
>>INSCRIPCIÓ GRATUÏTA per a socis a www.lanit.cat/inscripcions 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92