Telecos.cat i COEINF faran un reconeixement especial a la UOC a la 25a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

05/02/2020

El proper 17 de febrer l’Auditori de Barcelona  acollirà la 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya (www.lanit.cat).  L’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) faran enguany un reconeixement especial a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que el proper 31 d’octubre celebrarà els 25 anys de la seva posada en marxa com a primera universitat exclusivament en línia del món.

Es dona la circumstància que durant la primera edició de la Nit  -celebrada el gener de 1996-, el jurat ja va premiar l’àrea de Sistemes d’Informació d’aquest centre universitari, pel disseny i desenvolupament del seu campus virtual, el que llavors es va considerar “una original e inèdita aplicació telemàtica dins del context europeu”.

25 anys després, la UOC és un referent mundial en la aplicació de les noves tecnologies en l'àmbit educatiu i universitari, motiu pel qual l’organització de la Nit li vol retre homenatge destacant la seva decisiva contribució en l'ús de les TIC com a base de la seva plataforma educativa des del seus inicis. El rector de la UOC, Josep A. Planell, serà l’encarregat de rebre aquest reconeixement de mans de Pedro Linares, president de Telecos.cat, i Eduard Martin, degà del COEINF.

Lliurament de la resta de premis i autoritats confirmades

Com és habitual, la Nit serà alhora el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix la personalitat destacada i l’emprenedoria), Joan Clarke (que premiarà al CIO destacat), Alan Turing (al compromís social), el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia).

La gala comptarà amb la participació ja confirmada del conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró; la tinenta d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet; i el secretari d’Estat de Telecomunicacions, Roberto Sánchez.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92