Telecos.cat, supporting partner de l'Advanced Factories (del 3 al 5 de març amb un 50% de dte. per a associats i invitacions disponibles!)

27/01/2020

Advanced Factories, el major esdeveniment sobre indústria 4.0 que celebra la seva pròxima edició del 3 al 5 de març a Barcelona, obre el registre per assistir a la trobada anual per als professionals del sector industrial. En la passada edició, més de 16.000 directius es van donar cita a l’Advanced Factories per descobrir les últimes solucions en automatització industrial, màquina-eina, robòtica i noves tecnologies per a millorar la competitivitat de la indústria.

Després de tres anys, Advanced Factories es consolida com l’esdeveniment de referència per als professionals de sectors industrials com l’aeronàutica, alimentació, automoció, ferroviari, salut, siderúrgia, tèxtil i energia que busquen les últimes innovacions per transformar les seves plantes en fàbriques 4.0. A més, l’Industry 4.0 Congress, el major congrés europeu sobre indústria avançada i digital, un màster de tres dies en el qual descobrir les darreres tecnologies emergents a través de casos reals aplicats a diferents indústries.

>>
Com a supporting partner d'aquest esdeveniment, des de Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un 50% de descompte en el preu de les entrades (consulta el CODI a l'apartat Avantatges i Descomptes del web), així com un número limitat d'invitacions, tant de la modalitat Business Pass com Premium VIP (sol·licita la teva a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte "Advanced Factories 2020" i et facilitarem el CODI d'INVITACIÓ -s'assignaran per riguròs ordre de petició-).
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92