Jornada sobre oportunitats laborals a nivell mundial

22/05/2013

jornadaoportunitatsEl passat 21 de maig el Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC) va oferir un nou seminari gratuït adreçat a col·legiats i col·legiades amb l'objectiu d'analitzar les oportunitats laborals que ofereix actualment el mercat internacional.
 
Durant la sessió, que va comptar amb un gran èxit de participació, els assistents van poder copsar diverses realitats del mercat laboral global que com a professionals cal tenir en compte. Competència, adaptabilitat, flexibilitat i sobretot la integració en la realitat de cada territori són conceptes que es van explicar en aquesta sessió i que van servir per donar un toc d’alerta a aquelles persones que volen anar a treballar a l’estranger.
 
A continuació, Sara Touron i Julien Bousquet, dos experts en reclutament internacional,  van mostrar diversos volums de demandes laborals per països, especialment d’Alemanya, diferenciant per cada posició i sou. Davant la pregunta de què estan buscant els països d’origen en aquestes posicions, es va generar un debat sobre la figura de l'enginyer i les tasques que solen fer els nostres col·legiats.

Tanmateix, els consells per destacar per sobre dels altres en processos de selecció a l’estranger i  per integrar-se en les relacions laborals, van despertar gran interès per part dels assistents. Per finalitzar la jornada, es van detallar algunes ofertes laborals existents.
 
Aquesta jornada tècnica s’emmarca en el conjunt d’actes organitzats periòdicament pel CETC i que tenen com a objectiu potenciar l’activitat professional dels seus col·legiats.

Si vols proposar una jornada tècnica, deixa'ns les teves dades amb el següent formulari.
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
25 juny 2024 - Visita tècnica a TV3

25 juny 2024 - Jornada La nova economia de l'espai: oportunitats multisectorials

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92